«Μάχη» ΠΑΟΚ-Ιντερνασιονάλ για Μολέντο, άμεσα οι εξελίξεις - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

«Μάχη» ΠΑΟΚ-Ιντερνασιονάλ για Μολέντο, άμεσα οι εξελίξεις

«Μάχη» ΠΑΟΚ-Ιντερνασιονάλ για Μολέντο, άμεσα οι εξελίξειςΝτέρμπι ΠΑΟΚ-Ιντερνασιονάλ για Μολέντο. Αύξησαν τα χρήματα προς τον παίκτη οι Βραζιλιάνοι, διατεθειμένοι να πράξουν ανάλογα και με το «τριφύλλι»
ΠΑΟΚ ή Ιντερνασιονάλ ο Μολέντο. 


Ο «δικέφαλος του Βορρά» και ο σύλλογος της Βραζιλίας διεκδικούν αυτήν τη στιγμή τον 30χρονο στόπερ έπειτα από το «μπάσιμο» που έκαναν οι Θεσσαλονικείς και το οποίο μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 το βράδυ της Πέμπτης. Τα χρήματα που προσφέρει ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στις 700.000 ευρώ, ενώ δίνει και έμψυχα ανταλλάγματα. 

Ωστόσο, η Ιντερνασιονάλ δείχνει να έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση σε ό,τι αφορά τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και όπως αναφέρει η «Πράσινη» έχει αυξήσει τα χρήματα του συμβολαίου του. Παράλληλα, δείχνει διατεθειμένη να αυξήσει και αυτά προς το «τριφύλλι», ώστε να κλείσει άμεσα τον έμπειρο στόπερ. Στο… βάθος υπάρχουν και οι Γκεντσεμπιρλιγκί-Γκιοστέπε από την Τουρκία, αλλά τα χρήματα (περίπου 500.000 ευρώ) που στρώνουν στο τραπέζι είναι αρκετά λιγότερα, ενώ δεν καλύπτουν και τον Μολέντο, αλλά ούτε τις φιλοδοξίες του.  
Εντός της ημέρας πρόκειται να γίνει νέα συζήτηση στον Παναθηναϊκό για τις προτάσεις που υπάρχουν και ίσως γίνουν και νέες διαπραγματεύσεις με ΠΑΟΚ και Ιντερνασιονάλ. Εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις μέχρι το Σάββατο., αφού πρώτα θα έχει δείξει τις προσθέσεις του ο Μολέντο. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του παίκτη που έχει στην άκρη του μυαλού να επιστρέψει στην πατρίδα του ώστε να βρεθεί ξανά κοντά στην οικογένειά του. Αυτό το στοιχείο ίσως κρίνει πολλά…