ΚΕΡΚΥΡΑ: Κοπές δέντρων και διακοπές ρεύματος λόγω ισχυρών ανέμων - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κοπές δέντρων και διακοπές ρεύματος λόγω ισχυρών ανέμων

Κοπές δέντρων και διακοπές ρεύματος λόγω ισχυρών ανέμωνΠολλά είναι τα συμβάντα στην Κέρκυρα για τα οποία έχουν κληθεί και έχουν μεταβεί οι δυνάμεις ... της Πυροσβετσικής Υπηρεσίας. Τα περισσότερα αφορουν σε σπάσιμο κλαδιών και κοπές δέντρων, τόσο στην Βόρεια Κέρκυρα όσο και στην περιοχή του Περάματος. Νωρίς το πρωί έπεσε δέντρο στον Ανεμόμυλο προς Κανόνι με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος του 4ου Δημοτικού Σχολείου (Αθηναγόρειο).
Την ίδια ώρα, από τους ισχυρούς ανέμους, έχει προκληθεί ζημιά και σε κολώνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα πολλές περιοχές για ώρες να έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροφωτισμό, όπως στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, Κοντοκαλίου και Αγίου Ιωάννη.
Αναλυτικά τα συμβάντα, σε λίγο με νέα ανάρτηση
Έπεσε δέντρο σε σπίτι 
Σύμφωνα με νέα ενημέρωση από τον περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευθ. Γεωργακόπουλο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας κλήθηκε και επενέβη σε 25 συμβάντα που αφορούσαν κοπές δέντρων, με δυσκολότερη αυτή που αφορούσε σε πτώση δέντρου σε σπίτι στο Μον Ρεπό, όπου προκάλεσε υλικές ζημιές. Αυτήν την ώρα οι δυνάμεις του σώματος ολοκληρώνουν τη διαδικασία ενώ σε επιφυλακή εξακολουθεί να βρίσκεται η Πυροσβεστική εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.
*φωτο αρχειου kerkyrasimera.gr