Ινδονησία: Κατέρρευσε όροφος του χρηματιστηρίου- 12 τραυματίες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ινδονησία: Κατέρρευσε όροφος του χρηματιστηρίου- 12 τραυματίες

Ινδονησία: Κατέρρευσε όροφος του χρηματιστηρίου- 12 τραυματίεςΔεκάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τρέχοντας το Χρηματιστήριο της Ινδονησίας, στο κέντρο της πρωτεύουσας Τζακάρτα, την Δευτέρα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Metro TV, καθώς το κτίριο άρχισε να καταρρέει.

Συγκεκριμένα ο δεύτερος όροφος του Χρηματιστηρίου της Ινδονησίας κατέρρευσε με συνέπεια τον τραυματισμό περισσότερων από δέκα ανθρώπων, σύμφωνα με την μαρτυρία εργαζόμενου στο χρηματιστήριο.

Περίπου δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση, σύμφωνα με δήλωση ενός μάρτυρα στο Reuters, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Ο διευθυντής του, Αλπίνο Κιανγιάγια αρνήθηκε να σχολιάσει. Τα χρηματιστήρια στην Ασία, την ώρα που έλαβε χώρα το περιστατικό πραγματοποιούσαν το μεσημεριανό διάλειμμα από τις εργασίες τους, ενώ θα αυτές, θα επαναληφθούν στις 13:30 τοπική ώρα. 

Πλάνα των τηλεοπτικών σταθμών δείχνουν να έχει καταρρεύσει μία μεταλλική κατασκευή γύρω από ένα τοπικό καφέ και κοντά στην είσοδο του πολυόροφου κτιρίου. Στα ίδια τηλεοπτικά πλάνα, άνθρωποι κάθονται στα σκαλιά του κτιρίου.
Οι τοπικές αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν την κατάρρευση. tanea.gr