Η Θωμαή Απέργη απαντά στα άγρια σχόλια για την άβαφη Ολγα Φαρμάκη στο Survivor 2 [εικόνες] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η Θωμαή Απέργη απαντά στα άγρια σχόλια για την άβαφη Ολγα Φαρμάκη στο Survivor 2 [εικόνες]

Τα σχόλια στο Twitter για την Όλγα Φαρμάκη έκανε έξω φρενών τη Θωμαή Απέργη,η οποία εξέφρασε δημοσίως την δυσαρέσκειά της για τους κακά σχόλια προς την παίχτρια του Survivor.
Η Θωμαή Απέργη απαντά στα άγρια σχόλια για την άβαφη Ολγα Φαρμάκη στο Survivor 2 [εικόνες]Δημοσιεύοντας αναρτήσεις από το Twitter, όπου χρήστες αναφέρουν πόσο διαφορετική είναι η Ολγα Φαρμάκη με μακιγιάζ και πόσο χωρίς, η γνωστή τραγουδίστρια τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα καταλήγοντας πως η αγάπη είναι το μόνο που χρειαζόμαστε.
Απατώντας σε σχόλια όπως «τι σου είναι το μακιγιάζ ρε Φαρμάκη», «Τόσο μπάζο είναι η Φαρμάκη χωρίς μέικ απ» και «Όλγα Φαρμάκη πως είσαι έτσι» κλπ, η Θωμαή Απέργη αναφέρει πως ο γυναικείος πληθυσμός πρέπει να είναι μία γροθιά καθώς όλες τα ίδια αντιμετωπίζουμε... τα σπυράκια, την κυτταρίτιδα, τους μαύρους κύκλους, κλπ.
Η δημοσίευση- απάντηση της Θωμαή Απέργη
«Κρίμα στην Ελλάδα του 2018, με την έξαρση των social media, και την ανωνυμία πίσω από τέτοιου είδους μνησίκακα σχόλια να ασκείται τέτοιου είδους σχολιασμός από γυναίκες προς γυναίκες. Στην Ελλάδα του 2018 που οι γυναίκες ανεξαρτήτως επαγγέλματος είναι πια αυτοδύναμες, ανεξάρτητες, με μια παιδεία που δεν συνάδει προφανώς με αυτόν τον κακεντρεχή σχολιασμό. Προσωπικά, θα ήθελα όλες οι γυναίκες να είμαστε μια γροθιά, όλες τα ίδια αντιμετωπίζουμε, όλες έχουμε σπυράκια, κυτταρίτιδα, μαύρους κύκλους και τα συναφή.
Την @olgafarmaki τη γνωρίζω ελάχιστα προσωπικά και έχω εκλάβει βάσει της συναισθηματικής νοημοσύνης μου οτι πρόκειται για ένα αγνό και καλοκάγαθο πλάσμα. Αφορμώμαι λοιπόν από τα σχόλια αυτά για να εκφράσω αυτό που νιώθω. Αυτή την ανωνυμία που αφειδώς δίνουν τα social media για να πληγώσουν ανθρώπους. Θα ήθελα, αν ήταν στο χέρι μου να μειωθεί όλο αυτό γιατι έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. ΑLL WE NEED IS LOVE.
——————————————————————————»
Η μεγαλύτερη και βασικότερη ευχή μου είναι σε μια εποχή που η Οριστική και η Προστακτική έχουν τον πρώτο λόγο να βάλουμε στη ζωή μας την Ευκτική.»
iefimerida.gr