Δικηγόρο, πρώην βουλευτή «δείχνει» ο δολοφόνος της Δώρας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Δικηγόρο, πρώην βουλευτή «δείχνει» ο δολοφόνος της Δώρας

Δικηγόρο, πρώην βουλευτή «δείχνει» ο δολοφόνος της ΔώραςΝέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β' Νεκροταφείο. Σε νέο υπόμνημά του προς τον ανακριτή, ο καθ' ομολογία δράστης κατονομάζει γνωστό δικηγόρο ως τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 58χρονος έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή, κατονομάζοντας το «αφεντικό», όπως το χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του. Σύμφωνα με τον καθ' ομολογία δολοφόνο, πρόκειται για γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

Οι Αρχές, πλέον, θα διερευνήσουν κατά πόσον ευσταθούν οι ισχυρισμοί του, τους οποίους αμφισβητεί ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας. 

Ο 58χρονος σημείωνε σε προηγούμενο υπόμνημά του ότι εκείνος μόνο την τραυμάτισε για να της πάρει την τσάντα και οι άλλοι δύο την εκτέλεσαν. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, τα δύο άτομα τού έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα, ενώ τον είχαν προμηθεύσει με ναρκωτικά καθώς και με το μαχαίρι του εγκλήματος.

Στο μακροσκελές έγγραφό του, αναφέρει ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β' Νεκροταφείο, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, μιλώντας στο STAR μέσα από τις φυλακές Δομοκού υποστήριξε ότι ο ίδιος την τραυμάτισε λίγο στο χέρι, λέγοντας πως άλλοι την εκτέλεσαν, γιατί αυτό ήθελαν από την αρχή. tanea.gr