Εξέλιξη - σοκ: Σατανιστική τελετή πίσω από την αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Εξέλιξη - σοκ: Σατανιστική τελετή πίσω από την αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά;

Θρίλερ με το ζευγάρι Γερμανών που αυτοκτόνησε ταυτόχρονα - Βρέθηκαν στη βίλα που νοίκιαζαν κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα – Η ιατροδικαστής αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 Τα κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα που βρέθηκαν μέσα στην ενοικιαζόμενη βίλα, ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία για τη λύση της «σκοτεινής» υπόθεσης που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα την Κεφαλονιά. 

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του inkefalonia.gr, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, έχοντας (σύμφωνα με την γνώμη της ιατροδικαστή Πατρών Αγγελικής Τσιόλα) ταυτόχρονα αυτοκτονήσει με μαχαίρι και φαλτσέτα, ίσως και να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

Η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς την συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στην ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της πρωτοχρονιάς.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν κάτι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών.

«Φως» στην υπόθεση θα ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροψία -νεκροτομή, καθώς οι δύο σοροί έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης (02/01) στην Πάτρα. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν.