Σκάει… βόμβα στη Ρεάλ! «Τελειώνει» ο Ζιντάν – Θέλει τον Λεβ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Σκάει… βόμβα στη Ρεάλ! «Τελειώνει» ο Ζιντάν – Θέλει τον Λεβ

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία στέλνουν τον Ζινεντίν Ζιντάν στην... έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και βάζουν στον πάγκο της ομάδας τον Γιόακιμ Λεβ.

Η χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις, αλλά η πορεία της στο πρωτάθλημα την έχει θέσει –κατά μεγάλο ποσοστό- εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Το -16 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ρεάλ από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα είναι «βαρύ» -όπως και η εντός ήττα από τους Καταλανούς- και όλα δέείχνουν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θα… αποχαιρετήσει τους «μερενγγες».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο «Ζιζού» -ο οποίος κέρδισε 8 τρόπαια την τελευταία διετία με τη Ρεάλ και την έχει μέσα στους στόχους του Champions League και του κυπέλλου Ισπανίας- θα αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως οι Μαδριλένοι έχουν ψάχνουν ήδη για το νέο τους τεχνικό και ο διακαής πόθος φαίνεται να είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ. Ο Γερμανός τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στα «πάντσερ» ως το 2020

Στη λίστα του Πέρεθ υπάρχει ακόμα και το όνομα του προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο.