Βίντεο-σοκ: Αστυνομικός χτυπά μέχρι θανάτου σκύλο που επιτέθηκε σε πεζούς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Βίντεο-σοκ: Αστυνομικός χτυπά μέχρι θανάτου σκύλο που επιτέθηκε σε πεζούς

Μεγάλες αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις τόσο στην Κίνα, όσο και σε άλλες χώρες, έχει ξεσηκώσει η επέμβαση ενός αστυνομικού, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου έναν σκύλο, που επιτέθηκε και δάγκωσε δύο περαστικούς πεζούς σε κεντρικό δρόμο της πόλης Τιανζίν.

Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο σκύλος, προφανώς φοβισμένος, επιτέθηκε σε δύο πεζούς. Οι κάτοικοι κάλεσαν τις αρχές, ωστόσο στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και όχι η ειδική υπηρεσία για τα ζώα.

Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον αστυνομικό τη στιγμή που κτυπά το «Γκόλντεν Ριτρίβερ» στο κεφάλι με το γκλοπ του, τραυματίζοντας το ζώο θανάσιμα. 
Νωρίτερα ο σκύλος είχε επιτεθεί σε έναν 23χρονο και σε έναν 66χρονο. Ο δεύτερος υποστήριξε ότι τραυματίστηκε στο γόνατο. Ωστόσο, οι εξετάσεις που έγιναν στο σκοτωμένο ζώο δεν έδειξαν την ύπαρξη λύσσας ή άλλου μικροβίου. «Ήταν ένα τρομαγμένο σκυλί», δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους.

Ο αστυνομικός που χτύπησε το Γκόλντε Ριτρίβερ μπήκε σε διαθεσιμότητα και θα περάσει από ειδική επιτροπή, ώστε να αξιολογηθεί η ικανότητα της κρίσης του.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...)