Ηλεία: Έβγαλε την κουκούλα του διαρρήκτη και έμεινε άφωνος – Η αποκάλυψη της αλήθειας που προβληματίζει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ηλεία: Έβγαλε την κουκούλα του διαρρήκτη και έμεινε άφωνος – Η αποκάλυψη της αλήθειας που προβληματίζει!

Ο κουκουλοφόρος παραβίασε την εξώπορτα και μπήκε στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να δώσει μάχη και δικαιώθηκε...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν οι τρεις τσιγγάνοι, κατηγορούμενοι για σύσταση σπείρας με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων. Οι τρεις δράστες εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, «χτύπησαν» τις τελευταίες 15 ημέρες στην Ζαχάρω και η δράση τους αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος με το προσωνύμιο «αστακός» συνελήφθη την ώρα της διάρρηξης από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε η δράση της σπείρας και η ταυτότητα των συνεργών του.

Χθες το πρωί (18-01-2018) οδηγήθηκε ενώπιων της Εισαγγελέως και του Ανακριτή Ηλείας ο 14χρονος, ενώ αυτοβούλως, μετά την παρότρυνση του δικηγόρου τους, εμφανίστηκαν ο 19χρονος και ο 30χρονος που αναζητούνταν από τις αρχές. Με σύμφωνη γνώμη τους άφησαν ελεύθερους υπό τον όρο να παρουσιάζονται στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους, ενώ για τον 14χρονο ισχύει η επίβληψη και επιτήρηση από τον Επιμελητή Ανηλίκων.

Ο 30χρονος παρότι αρνήθηκε τις κατηγορίες και κάθε εμπλοκή, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που μετέφερε με το αυτοκίνητό του από τη Γαστούνη στη Ζαχάρω τον 19χρονο και τον 14χρονο για να διαπράξουν διαρρήξεις.

Παραβίαζαν τις πόρτες των σπιτιών με κατσαβίδι και έμπαιναν μέσα για να κλέψουν. Ο 14χρονος ομολόγησε πέραν τις διάρρηξης στο σπίτι Αλβανού στις 16/1, ακόμα μια πριν από τέσσερις ημέρες και άλλες δύο προ δεκαπενθημέρου.

Μάλιστα ο 14χρονος διηγήθηκε στους αστυνομικούς δύο παλιότερες διαρρήξεις, οι οποίες ήταν άγνωστες αφού οι ιδιοκτήτες των σπιτιών δεν τις είχαν δηλώσει στην Αστυνομία. Τέλος στην πιο πρόσφατη περίπτωση τα πρόσωπα των δραστών αποτυπώθηκαν στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη…

Πηγή: ilialive.gr