Απίστευτη αποκάλυψη! Η εικόνα της Παναγίας στον Πειραιά έκρυβε κοκαΐνη - Εικόνες - ντοκουμέντο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Απίστευτη αποκάλυψη! Η εικόνα της Παναγίας στον Πειραιά έκρυβε κοκαΐνη - Εικόνες - ντοκουμέντο

Απίστευτο! Ζευγάρι έκρυβε στο σπίτι του στον Πειραιά ναρκωτικά – Πακέτα με κοκαΐνη και ηρωίνη ήταν κρυμμένα μέσα σε τοίχο πίσω από εικόνα της Παναγίας – Είχαν μετατρέψει την οικία σε εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών.

Μπροστά σε μία… έκπληξη βρέθηκαν αστυνομικοί στον Πειραιά κατά τη διάρκεια εφόδου σε σπίτι, όπου είχαν πληροφορίες όταν γινόταν παρασκευή ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν πίσω από την εικόνα της Παναγίας που ήταν κρεμασμένη σε τοίχο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Για την υπόθεση συνελήφθησαν το Σάββατο (13/01/2018) δύο άτομα, ένας 44χρονος Αλβανός και μία 33χρονη. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για κατοχή, νόθευση και τυποποίηση ναρκωτικών με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από το σπίτι του ζευγαριού κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.015,7 γραμ., ποσότητα ηρωίνης βάρους 19,9 γραμ., το χρηματικό ποσό των 12.560- ευρώ, ΙΧΕ αυτοκίνητο, υδραυλική πρέσα, δύο μεταλλικά καλούπια, μεταλλική πλάκα, ζυγαριές ακριβείας κ.λπ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Η Αστυνομία έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση. 

Δείτε τις φωτογραφίες: