Πάτρα: Μπήκε μέσα και μαχαίρωσε θαμώνα του μπαρ – Πανικός και αίμα μπροστά στους πελάτες! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Πάτρα: Μπήκε μέσα και μαχαίρωσε θαμώνα του μπαρ – Πανικός και αίμα μπροστά στους πελάτες!

Η μουσική σταμάτησε απότομα και οι θαμώνες άρχισαν να βγαίνουν από το κατάστημα. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία...

Σοβαρό επεισόδιο που κατέληξε σε μαχαίρωμα ενός νεαρού σημειώθηκε χθες βράδυ (11-01-2018) σε κατάστημα στην Πάτρα. Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, αργά το βράδυ ένας άνδρας περίπου 45 ετών, εμφανίστηκε στο κατάστημα, πλησίασε το νεαρό εργαζόμενο και τον μαχαίρωσε στο πόδι και την κοιλιά χωρίς να πει λέξη. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 26χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου παραμένει νοσηλευόμενος και σήμερα αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομια για την ταυτότητα του δράστη.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για το λόγο του επεισοδίου αναφέρουν οτι είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες καυγάς ανάμεσα στο νεαρό σερβιτόρο και το γιο του φερόμενου ως δράστη ο οποίος είχε επισκεφθεί ως θαμώνας το κατάστημα.

Πηγή: thebest.gr