Ισοβίτες, δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών! Έτσι έγινε η απόδραση από το Μεταγωγών! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ισοβίτες, δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών! Έτσι έγινε η απόδραση από το Μεταγωγών!

Στην κυριολεξία “κάτω από την μύτη” της Αστυνομίας, κατάφεραν να δραπετεύσουν και μάλιστα μέσα από το κτήριο του Μεταγωγών, “ροκανίζοντας” τα κάγκελα του κελιού τους, τέσσερις επικίνδυνοι κακοποιοί βαρυποινίτες. Αναλυτικά ποιοι είναι οι… συμμετέχοντες στην απόδραση.

Ωστόσο ο ένας από αυτούς, είναι Γεωργιανός ισοβίτης για ανθρωποκτονία. Και συνελήφθη λίγο πριν προλάβει να πηδήξει το φράχτη στον περίβολο του Μεταγωγών στην οδό Π. Ράλλη. Ο δεύτερος είναι Αλβανός υπήκοος καταδικασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, 04.01.2017, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι.

Της σύλληψης διαφεύγουν μέχρι στιγμής δυο Αλβανοί βαρυποινίτες: Ο ένας καταδικασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο δεύτερος για ανθρωποκτονία, με κίνητρο διαφορές που είχαν προκύψει επίσης από δοσοληψίες ναρκωτικών.

Έτσι έγινε η απόδραση

Όσον αφορά στην απόδραση και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι τέσσερις επικίνδυνοι κακοποιοί, εν προκειμένω ο Γεωργιανός και οι τρεις Αλβανοί, “ροκάνιζαν” με μικρή σιδηρόλαμα τα κάγκελα του κελιού τους, στον δεύτερο όροφο του Μεταγωγών.

Πού τη βρήκαν και πώς την «πέρασαν» στο Μεταγωγών; Αυτό είναι το κύριο ερώτημα που χρήζει άμεσης απάντησης…

Στη συνέχεια δένοντας μεταξύ τους τα σεντόνια δημιούργησαν ένα αυτοσχέδιο σχοινί. Κάπως έτσι κατέβηκαν στο προαύλιο χώρο του Μεταγωγών. Οι αστυνομικοί που εκτελούσαν χρέη φρουράς στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης, 03.01.2018, στο Μεταγωγών αντελήφθησαν στην συνέχεια την απόδραση.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα να συλλάβουν στο προαύλιο τον επικίνδυνο Γεωργιανό. Ο οποίος το 2013 είχε σκοτώσει στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής έναν ιδιοκτήτη ταβέρνας προκειμένου να τον ληστέψει.

Μάλιστα ο άτυχος 57χρονος ήταν εργοδότης, επί τρία συναπτά έτη του Γεωργιανού. Του ανθρώπου, δηλαδή, που τελικά του έκοψε το “νήμα της ζωής” του για μερικά ευρώ.

Οι υπόλοιποι τρεις

Οι άλλοι τρεις Αλβανοί υπήκοοι κατάφεραν να διαφύγουν και να χαθούν στο σκοτάδι. Η κινητοποίηση ωστόσο της Αστυνομίας, ήταν μεγάλη. Και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόδραση. Στην κυριολεξία έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραπετών.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης, 04.01.2018 και έπειτα από πληροφορίες, οι αστυνομικοί μετά από επιχείρηση “αστραπή” που πραγματοποίησαν σε καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι, κατάφεραν, να συλλάβουν τον έναν από τους δραπέτες. Πλέον αναζητούνται οι άλλοι δυο συμπατριώτες του.
απόδραση
Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι επίσης καταδικασμένος σε ισόβια. Κι αυτό διότι είχε κατασφάξει στην μέση του δρόμου έναν επίσης Αλβανό υπήκοο. Αφορμή για το φονικό ήταν οι διαφορές που είχαν από δοσοληψίες ναρκωτικών.

Το έγκλημα είχε σημειωθεί το 2013 στην οδό Αγίου Λουκά στα Πατήσια. Ο 27χρονος σήμερα Αλβανός είχε χτυπήσει πολλές φορές με μαχαίρι στην μέση του δρόμου έναν συμπατριώτη του.

Τρεις μέρες μετά την πράξη του, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τον είχαν συλλάβει. Αμέσως τον είχαν οδηγήσει στην Δικαιοσύνη, η οποία τον καταδίκασε σε ισόβια δεσμά.

Πηγή