Οργή στην Αυστραλία, βίδωσαν κοάλα σε στύλο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Οργή στην Αυστραλία, βίδωσαν κοάλα σε στύλο

Είναι φορές που η βαναυσότητα ή η νοσηρότητα μιας πράξης σε αφήνει άφωνο. Μια τέτοια είναι και η υπόθεση με το κοάλα που βρέθηκε βιδωμένο σε ξύλινο στύλο, στην Αυστραλία.

Η αγριότητα του περιστατικού έχει προκαλέσει οργή στη χώρα και η φωτογραφία με το νεκρό ζώο καρφωμένο στον στύλο κάνει τον γύρο των social media.

Δημοτικοί εργαζόμενοι βρήκαν το κοάλα βιδωμένο με τα χέρια έξω από ξύλινο καταφύγιο σε πάρκο του Κουίνσλαντ.

Οι υπηρεσίες προστασίας των ζώων ερευνούν την υπόθεση και ο δράστης είναι πιθανό να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη εάν εντοπιστεί, σύμφωνα με το RSPCA.

Δεν είναι ακόμα σαφές το πώς πέθανε το κοάλα. Η γούνα του είναι καλυμμένη με αίμα και φύλλα καουτσούκ είχαν τοποθετηθεί μπροστά του.

«Είναι άρρωστο, μου προκαλεί ναυτία» σχολίασε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Koala Rescue Queensland Murray Chambers στο BBC. «Κάνω αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο». Η οργάνωση δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook με την ελπίδα η δημοσιοποίηση να βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη.

Ο Chambers εκτίμησε πως το κοάλα πιθανώς είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο, καθώς το πάρκο βρίσκεται κοντά σε δρόμο. «Το ένστικτό μου λέει πως είχε χτυπηθεί αλλά γιατί να βιδώσεις ένα κοάλα σε μια ξύλινη κατασκευή;» διερωτήθηκε.

«Και, ήταν ζωντανό όταν συνέβη;»
Πηγή: newsbeast