Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη αποκαλύπτει: Αυτός ήταν ο λόγος που με έβαλαν να τη σφάξω - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη αποκαλύπτει: Αυτός ήταν ο λόγος που με έβαλαν να τη σφάξω

Σοκ από τα νέα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη – Ο δολοφόνος της αποκαλύπτει ότι δύο άνδρες τον έβαλαν να σκοτώσουν την εφοριακό – Ποιοι και γιατί ήθελαν νεκρή την 32χρονη; 

Θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Σχεδόν τρεις μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της άτυχης 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδης αποκαλύπτει πως δεν τη σκότωσε για να τη ληστέψει, αλλά πως τον έβαλαν άλλοι να το κάνει.

Ο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδης έστειλε στις 15 Δεκεμβρίου στον 18ο ανακριτή ένα 40σέλιδο υπόμνημα στο οποίο υποστηρίζει πως δύο άνδρες, του έδωσαν την εντολή να τη σκοτώσει, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, οι εντολοδόχοι τού έδωσαν φωτογραφίες της Δώρας προκειμένου να μπορέσει εύκολα να την αναγνωρίσει, ενώ – όπως λέει - παρακολουθούσε για πολλές ημέρες τη νεαρή κοπέλα και στη δουλειά και στο σπίτι αλλά και στο νεκροταφείο όπου στις 18 Οκτωβρίου την σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Σημειώνεται επίσης ότι στο κείμενό του ο 58χρονος αναφέρει με λεπτομέρειες πόσο συχνά και πού συναντούσε τους άνδρες αυτούς.
Ο καθ' ομολογίαν δράστης επισημαίνει πως αν και γνωρίζει τα ονόματά των εντολοδόχων του, δεν θα τα αποκαλύψει γιατί φοβάται για τη ζωή του. Στο υπόμνημα τον έναν από αυτούς τον αναφέρει ως «αφεντικό».

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την επιστολή του δράστη, του έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη, του έδωσαν προκαταβολή 2.000 ευρώ (ενώ αρχικά του είχαν πει για 4.000 ευρώ) και τον προμήθευσαν και με ναρκωτικά, για να προβεί στο στυγερό αυτό έγκλημα. Δική τους οδηγία ήταν μάλιστα να πάει να πουλήσει το κινητό στην Ομόνοια για να φανεί ως κίνητρό του η ληστεία!

Πηγή: newsbomb