Ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο αποφάσισε να αδυνατίσει - Δείτε πόσο ζυγίζει - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο αποφάσισε να αδυνατίσει - Δείτε πόσο ζυγίζει

Ο Χουάν Πέντρο Φράνκο κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο. Ο Μεξικανός μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες με το βάρος του να αγγίζει τα 595 κιλά, μόλις σε ηλικία 20 ετών.

Τώρα προσπαθεί να χάσει βάρος χάρη στη βοήθεια των γιατρών στο Μεξικό, όπου ζει. Ο Φράνκο πέρασε πολλά χρόνια περιορισμένος στην κρεβατοκάμαρά του. Σε μια ταινία μικρού μήκους που έκανε η Natasha Pizzey-Slegert για το BBC, ο Franco εξηγεί ότι μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στην ηλικία των 17 ετών, το μισό σώμα του ήταν «σπασμένο» και δεν ανέκτησε ποτέ πλήρως την λειτουργικότητα του.

Ωστόσο, οι γιατροί δεν ξέρουν ακόμα γιατί πήρε τόσο πολύ βάρος. Έκτοτε ο Φράνκο έχει αναπτύξει διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση και υποθυρεοειδισμό.

Ο 33χρονος επιμένει ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα για να χάσει βάρος, αλλά μετά από χρόνια χωρίς επιτυχία, λαμβάνει επιτέλους επαγγελματική βοήθεια.

Πριν από ένα χρόνο, ο Φράνκο μετακόμισε μακριά από το σπίτι του για να είναι πιο κοντά στους γιατρούς και κατάφερε να χάσει το ένα τρίτο του σωματικού βάρους του υπό την καθοδήγησή τους.

Έχοντας απορριφθεί από διάφορους γιατρούς, έχει τώρα μια ομάδα 30 επαγγελματιών που τον βοήθησαν δωρεάν.

Δείτε το βίντεο: