Μοιραίο τροχαίο στην Κρήτη: Η τραγική κατάληξη του έρωτα της Μαίρης με τον Χρήστο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Μοιραίο τροχαίο στην Κρήτη: Η τραγική κατάληξη του έρωτα της Μαίρης με τον Χρήστο


Μοιραίο τροχαίο στην Κρήτη: Η τραγική κατάληξη του έρωτα της Μαίρης με τον ΧρήστοΗ 22χρονη και ο 23χρονος είχαν αποφασίσει να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους - Η οικογένεια της κοπέλας είχε ταξιδέψει από την Τήλο, για να γνωρίσει τους γονείς του γαμπρού - Πώς η επιστροφή από την εκδρομή στα Χανιά μετατράπηκε σε τραγωδία...

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το πολύνεκρο τροχαίο στον βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης, στο οποίο τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους: μία 45χρονη γυναίκα, η 22χρονη κόρη της και ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της, που ήταν και ο οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα.


Δύο οικογένειες, η μία από την Τήλο και η άλλη από την Κρήτη, θρηνούν αντί να χαίρονται μετά το ταξίδι της οικογένειας της 22χρονης Μαίρης από την Τήλο για τους αρραβώνες της κόρης της με τον 23χρονο Χρήστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη κοπέλα έφυγε πέρυσι από το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου για σπουδές στην Κρήτη.  
Εκεί γνώρισε το όμορφο Κρητικόπουλο και αμέσως ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον. Μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Χρήστος πήγε διακοπές στην Τήλο και ζήτησε σε γάμο την Μαίρη από τους δικούς της. 

Οι γονείς της κοπέλας δεν είχαν λόγο να αρνηθούν αυτήν την χαρά, καθώς ο Χρήστος και η Μαίρη είχαν αποφασίσει ότι θα ζήσουν μαζί. Έτσι, συμφώνησαν ότι στις γιορτές των Χριστουγέννων η οικογένεια της Μαίρης θα επισκεπτόταν την Κρήτη, για να γνωριστεί με τους γονείς του Χρήστου και να κάνει τους αρραβώνες. 

Κανείς δεν περίμενε ότι η επιστροφή από την εκδρομή από τα Χανιά θα ήταν και μοιραία αφού, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ξαφνικά, ένα άλλο ΙΧ που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας. 

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρει ακαριαίο θάνατο το νεαρό ζευγάρι των μελλονύμφων και η μητέρα της άτυχης κοπέλας, ενώ ο πατέρας της μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 15χρονη αδερφή της Μαρίας, χωρίς ωστόσο η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία.

Το ακόμα πιο τραγικό ήταν ότι σε απόσταση λίγων μέτρων από το μοιραίο όχημα, προπορευόταν το αυτοκίνητο με την οικογένεια του γαμπρού, καθώς όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί τα Χανιά για εκδρομή, απ' όπου και επέστρεφαν. 

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Τήλου μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια της άτυχης νύφης. Κάνουν λόγο για ανθρώπους δημιουργικούς και βιοπαλαιστές, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έστησαν δύο επιχειρήσεις -μία πιτσαρία και μία με ενοικιαζόμενα δωμάτια...

Ο Χρήστος και η Μαίρη σε ευτυχισμένες στιγμές...






Οι γονείς της Μαίρης: η μητέρα της έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τροχαίο, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος