Αντιδήμαρχος Αθηναίων για το ωράριο στα κλαμπ: Προσπαθούμε να μην γίνει Γκάζι το Κολωνάκι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Αντιδήμαρχος Αθηναίων για το ωράριο στα κλαμπ: Προσπαθούμε να μην γίνει Γκάζι το Κολωνάκι

Νέο ωράριο στα μπαρ του Κολωνακίου βάζει ο δήμος Αθηναίων.
Φωτογραφία: IntimeNews
Σύμφωνα με την απόφαση του δήμου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, τα μπαρ θα μπορούν να παίζουν μουσική μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ Παρασκευή, Σάββατο και αργίες, θα έχουν μία ώρα παραπάνω, δηλαδή μέχρι τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Τις Κυριακές θα ισχύει το ωράριο των καθημερινών.

Στη συγκεκριμένη απόφαση αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων, Ανδρέας Βαρελάς, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρελάς, «η κατάσταση στην περιοχή του Κολωνακίου είχε ξεφύγει. Η δημοτική κοινότητα ακούγοντας τα παράπονα των κατοίκων πήρε αυτή την απόφαση για να μην γίνει σε όλα τα χαρακτηριστικά του Γκάζι επειδή υπάρχουν γύρω και κατοικίες».

Ο ίδιος βέβαια παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη διάταξη είναι δύσκολο να εφαρμοστεί.

«Πιστεύω ότι το πρόβλημα θα μειωθεί», τόνισε. «Ήδη υπάρχουν στοιχεία και καταστήματα που σταματούν να λειτουργούν με ανοιχτές πόρτες και υαλοπετάσματα».

«Υπάρχουν 40 δημοτικοί αστυνομικοί στην Α΄ δημοτική κοινότητα που διεξάγουν ελέγχους με ηχόμετρα που πραγματοποιούν πολλές καταγραφές», επεσήμανε ο κ. Βαρελάς. iefimerida.gr