ΑΕΚ: Το δίλημμα του Χιμένεθ και το… άγχος του τίτλου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΑΕΚ: Το δίλημμα του Χιμένεθ και το… άγχος του τίτλου

ΑΕΚ: Το δίλημμα του Χιμένεθ και το… άγχος του τίτλου«Έκλεισε» και η θέση που… βασάνιζε τον Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ επιστρέφει στην… σκληρή πραγματικότητα της Super League. Η Ένωση πάντως βρίσκεται μέσα και στους δυο στόχους της και το ερώτημα που αιωρείται στα Σπάτα είναι κατά πόσο θα μπορέσει να κρατήσει δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Και ενώ κάποιοι περιμένουν μια καλή κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας, κάποιοι άλλοι ζουν και αναπνέουν για το ματς της Κυριακής (13/1) στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ενδεχόμενο ενός στραβοπατήματος δεν περνά από το μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ, ούτε ως αστείο, προκειμένου να συνεχίσουν την καταδίωξη του Ολυμπιακού, στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Μετά από δοκιμές επί δοκιμών ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε σχετικά με τη διάταξη της ομάδας (4-2-3-1) ενώ ο Έλντερ Λόπες θα πάρει θέση στα αριστερά, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσει τον σχήμα της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει δεν προβλέπονται πολλές αλλαγές, με τον Μανόλο Χιμένεθ να σκέφτεται… ομάδα που δεν χάνει, δεν αλλάζει! Οι εκλεκτοί του πάντως στην αποστολή είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Μασούντ, Λιβάια, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.