Το Instagram ετοιμάζει νέο κουμπί - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Το Instagram ετοιμάζει νέο κουμπί

Το Instagram ετοιμάζει νέο κουμπίΜέχρι στιγμής, η αναπαραγωγή φωτογραφιών κάποιου άλλου χρήστη στο instagram γινόταν μέσω τρίτων εφαρμογών, που έπρεπε να κατεβάσει κάποιος στο κινητό του.

Όμως, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, το “μαρτύριο” αυτό θα τελειώσει. Το Instagram πραγματοποιεί δοκιμές, προκειμένου να μοιράζονται οι χρήστες φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ και θεωρεί ότι η προσθήκη αυτής της επιλογής θα τα αλλάξει όλα. Μέχρι στιγμής, οι δοκιμές γίνονται μυστικά. Άγνωστος παραμένει ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν. 

Η προσθήκη του κουμπιού “regram”θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν μια φωτογραφία που ανήρτησε κάποιος άλλος στη δική τους προσωπική σελίδα αλλά και στη ροή. Το regram θα προστεθεί δίπλα από τις επιλογές “μου αρέσει” “σχόλιο” και “αποστολή” που υπάρχουν κάτω από κάθε μεμονωμένη φωτογραφία. 
Παράλληλα, υπάρχουν φήμες ότι το Instagram εξετάζει τη δυνατότητα να επιτρέψει την προσθήκη GIFs στις ιστορίες, την αποστολή φωτογραφιών σε επιλεγμένη ομάδα φίλων, αλλά και την αναπαραγωγή φωτογραφιών και προφίλ στο WhatsApp. patrasevents.gr