Θέμα... ωρών του Μασούντ στην ΑΕΚ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Θέμα... ωρών του Μασούντ στην ΑΕΚ!


Θέμα... ωρών του Μασούντ στην ΑΕΚ!Ελεύθερος από την Παρασκευή ο Ιρανός άσος από τον Πανιώνιο (αύριο κατατίθεται το... διαζύγιο στην ΕΠΟ) και τρέχει το deal με την ΑΕΚ

Όπως αναμενόταν o Σοτζέι Μασούντ είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του... Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή (σ.σ.: ομάδα) είναι πολύ πιθανό να είναι η ΑΕΚ όπως άλλωστε έχετε διαβάσει αποκλειστικά από το gazzetta.gr σχετικά με την περίπτωσή του και την επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ να αποκτηθεί ο Ιρανός άσος σε ρόλο αντί-Μάνταλου (και όχι μόνο). Άρα όπως καταλαβαίνει κανείς είναι θέμα... ωρών του Μασούντ στην ΑΕΚ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την... πλατεία ο Μασούντ υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο την περασμένη Παρασκευή (22/12) και αύριο αναμένεται να κατατεθεί το... διαζύγιο στην ΕΠΟ προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα και να ανοίξει ο δρόμος για να επιτευχθεί το deal μεταξύ του 33χρονου ποδοσφαιριστή με την Ένωση... Υπάρχει κοινή επιθυμία συνεργασίας υπενθυμίζουμε και είναι ανοιχτό το θέμα της χρονικής συνεργασίας. 

Από την πλευρά του ο Μασούντ επιθυμούσε συμβόλαιο 1,5 χρόνου με την ΑΕΚ τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν ένα deal που θα αφορά εξάμηνη συνεργασία, συν ένα χρόνο (δικαίωμα της ΑΕΚ) αν και εφόσον και οι δυο πλευρές έμεναν ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους για το δεύτερο μισό της σεζόν που διανύουμε στο ελληνικό (και όχι μόνο) πρωτάθλημα. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί άμεσα και ίσως ο Ιρανός μεσοεπιθετικός να είναι στη διάθεση του Χιμένεθ από την πρώτη μέρα επιστροφής των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα (κοινώς απ' τις 29/12)... 
Τι γίνεται με τον Μοράν και τι περιμένει η Λεγανές...
Ο Μασούντ όπως φαίνεται και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται το δεύτερο... δώρο της διοίκησης της Ένωσης στον Μανόλο Χιμένεθ να είναι ο Ερίκ Μοράν. Αρκεί βέβαια να τρέξει τις διαδικασίες η ΑΕΚ αλλά και ο ίδιος ο Βάσκος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θυμίζουμε ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι που έρχεται και δεν θα συνεχίσει σίγουρα στην ομάδα της Μαδρίτης.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι άνθρωποι της Λεγανές περιμένουν απλά την πρόταση της Ένωσης. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στους ανθρώπους με τους οποίους έρχονται σε επαφή από τα ισπανικά ΜΜΕ. «Γνωρίζουμε απ' όσα διαβάζουμε πως η ΑΕΚ θέλει τον ποδοσφαιριστή αλλά εμείς δεν έχουμε καμία ενόχληση και καμία πρόταση έως τώρα. Άρα δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι», είναι τα λόγια που χρησιμοποιούν.

Η υπόθεση είναι πολύ απλή: ο Χιμένεθ έχει βρει κώδικα επικοινωνίας και επαφής με τον Μοράν, τον έχει πείσει για το πρότζεκτ και την προοπτική που του δίνει η ΑΕΚ και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ακόμη και στο οικονομικό σκέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών υπάρχει ταύτιση απόψεων. Αυτό που αναμένεται είναι η επαφή - επικοινωνία της ΑΕΚ με την Λεγανές. Προφανώς και με ένα μικρό ποσό (δεν θα ξεπερνάει τις 100.000 με 150.000 ευρώ) θα μπορέσει να τελειώσει και πιο γρήγορα η υπόθεση και ο Βάσκος άσος να έρθει πριν την 1η Γενάρη στην Αθήνα για την ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr