Super League: Νίκη ύστερα από δύο μήνες για τον Λεβαδειακό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Super League: Νίκη ύστερα από δύο μήνες για τον Λεβαδειακό

Με ένα αρκούντως εντυπωσιακό παιχνίδι έκλεισε η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League, που θα ξαναρχίσει πια ύστερα από περίπου δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου 2018.

Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας Λεβαδειακός και Πανιώνιος διαφήμισαν το ποδόσφαιρο προσφέροντας ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις, στον αγώνα που έληξε με νίκη (2-1) των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό νίκησε για πρώτη φορά μετά τις 15 Οκτωβρίου (Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1) ή μετά από επτά αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο είχε καταγράψει πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης ηττήθηκε ύστερα από δύο συνεχείς νίκες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί αλλά δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, αφού ο Κότνικ ήταν ανίκητος οσάκις χρειάστηκε να επέμβει.

Το πολύ ωραίο θέαμα συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τους Βοιωτούς να ξεκινούν πολύ επιθετικά και να χάνουν τρεις μεγάλες ευκαιρίες, με τον Κότνικ και πάλι να λέει «όχι» στον Γιακουμάκη στο 46΄ και το 49΄, ενώ το φάουλ του Σουμπίνιο κατέληξε στο δοκάρι των «κυανέρυθρων», στο 50ό λεπτό.

Ενάντια στη ροή του παιχνιδιού, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 58΄ με τον Μασούρα, ο οποίος απέφυγε τον Τσαμπούρη και νίκησε τον Εμπασί, όμως οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου δεν το χάρηκαν πολύ...

Δύο λεπτά αργότερα, σε εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο, ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Λεονάρντο την έσπρωξε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας, ενώ στο 77΄ ο Γιακουμάκης ολοκλήρωσε την ανατροπή γράφοντας το τελικό 2-1. naftemporiki.gr