Σοκ για τη Γιουνάιτεντ, δέος για την απίστευτη Μπρίστολ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Σοκ για τη Γιουνάιτεντ, δέος για την απίστευτη Μπρίστολ!


Σοκ για τη Γιουνάιτεντ, δέος για την απίστευτη Μπρίστολ!Η Γιουνάιτεντ... σπίτι της και η Μπρίστολ Σίτι στα ημιτελικά του League Cup! O Ζλάταν βρήκε δίχτυα, αλλά τα φώτα έπεσαν στον Σμιθ που σόκαρε τη Μάντσεστερ στο 93' (2-1)

Η Μπρίστολ έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία, ενώ... μαύρη ήταν για την Γιουνάιτεντ! Στο 90'+3' οι γηπεδούχοι σόκαραν τη Μάντσεστερ την έστειλαν στο... Ολντ Τράφορντ, ενώ αυτοί εξασφάλισαν εισιτήριο για τα ημιτελικά του League Cup. Η Μπρίστολ έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα από χαμηλότερη κατηγορία (Τσάμπιονσιπ) που πετά τον Μουρίνιο εκτός διοργάνωσης (το 2015 ήταν η Μπράντφορντ που άφησε την Τσέλσι εκτός κυπέλλου), ενώ ήταν και η πρώτη νίκη της κόντρα στους Κόκκινους έπειτα από 43 χρόνια. 


Η Γιουνάιτεντ έκανε από τα χειρότερα ματς της σεζόν, είχε ελάχιστες φάσεις, αντίθετα με τους γηπεδούχους που έβγαλαν αρκετό πάθος στο ματς. Το δοκάρι του Ράσφορντ στο α' μέρος ήταν η καλύτερη στιγμή του ματς για τους φιλοξενούμενους που δεν έδειξαν σπουδαία πράγματα. Στο 51' η Μπρίστολ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με υπέροχο διαγώνιο του Μπράιαν. Ωστόσο, ο Ζλάταν απάντησε έξι λεπτά αργότερα και ισοφάρισε 1-1 στο πρώτο του γκολ έπειτα από 255 ημέρες! 
Σούπερ ο Στιλ, καθώς ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έκανε απίθανες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Λουκάκου! Το σοκ ήρθε στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Μουρίνιο, με τον Σμιθ να διαμορφώνει το 2-1 στο 93' και εκατοντάδες οπαδούς να κάνουν ντου στο «Ashton Gate».