Samsung Galaxy S9: Νέες φωτογραφίες από δύο διαφορετικές πηγές! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Samsung Galaxy S9: Νέες φωτογραφίες από δύο διαφορετικές πηγές!

Samsung-Galaxy-S9-Leaks-2Φωτογραφίες που απεικονίζουν το Samsung Galaxy S9 έκαναν πριν από λίγες ημέρες την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο από δυο διαφορετικές πηγές. Κρίνοντας από το πρώτο set φωτογραφιών, μια εκ των οποίων μπορείτε να δείτε στην πρώτη εικόνα του άρθρου, το design του Galaxy S9 μοιάζει να παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνο του Galaxy S8, με εξαίρεση το κάτω bezel.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία του design, φαίνεται ότι αυτά δεν έχουν αλλάξει, τουλάχιστον μπροστά, καθώς οι φωτογραφίες δεν αποτυπώνουν το πίσω μέρος της συσκευής.
Samsung-Galaxy-S9-Leaks-1
Επίσης, κάτι άλλο που θα πρέπει να παρατηρήσουμε, είναι ότι το bezel του κάτω μέρους είναι ακριβώς το ίδιο στις δυο πρώτες φωτογραφίες όσο και στις υπόλοιπες. Αυτό δίνει κάποιο βαθμό εγκυρότητας και αξιοπιστίας του συγκεκριμένου leak.
s91
Επίσης, παρατηρούμε ότι δημοσιεύονται και φωτογραφίες ενός κόκκινου Galaxy S9, κάτι που σαφώς υποδεικνύει, ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει όντως μια κόκκινη έκδοση.
s92
Το Galaxy S9 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη CES 2018, αν και εκεί μάλλον θα δούμε απλά ένα teaser, χωρίς να είναι σίγουρο ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα τη συσκευή.