Προς Άντερλεχτ οδεύει ο Χουλτ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Προς Άντερλεχτ οδεύει ο Χουλτ

Προς Άντερλεχτ οδεύει ο ΧουλτΚορίνθιανς και Ντιναμό Κιέβου «παίζουν» για Μολέντο, μόνο Αργεντινή θέλει ο Τσάβες
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε και χθες πως είναι επιτακτική ανάγκη η πώληση παικτών, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει οικονομικές ανάσες και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει κάποια ποσά που θα του επιτρέψουν να κινηθεί για φορ και ίσως αμυντικό. 


Πιο προχωρημένη περίπτωση πώλησης είναι αυτή του Νίκλας Χουλτ. Σύμφωνα με τη Live Sport, τις τελευταίες ημέρες ο ατζέντης του Σουηδού αριστερού μπακ, Μάρτιν Νταλίν, είναι σε επαφές με την Άντερλεχτ και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να έρθει επίσημη πρόταση. Παρότι ο Χουλτ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020, ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε ευνοϊκή διαπραγματευτική θέση, καθότι η πλευρά του παίκτη έχει δικαίωμα προσφυγής και προφανώς η ΠΑΕ δεν μπορεί να αξιώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό. 

Όσον αφορά στον Ροντρίγκο Μολέντο, Κορίνθιανς και Ντιναμό Κιέβου φαντάζουν οι επικρατέστερες να κάνουν πρόταση για τον Βραζιλιάνο στόπερ, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι αντίστοιχο και από Τουρκία. Τέλος, σχετικά με τον Αντρές Τσάβες, παρότι ενδιαφέρθηκε η μεξικανική Πατσούκα, ο ίδιος θέλει να μείνει στην Αργεντινή και ήδη Μπελγκράνο και Ταγέρες έχουν κινητοποιηθεί.  
Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως από αυτές τις τρεις υποθέσεις θα μπουν στα ταμεία 3-4 εκατ. ευρώ, που είναι αναγκαία για να βγει η χρονιά.

Πηγή: sport-fm.gr