Πώς βρέθηκε νεκρή η 17χρονη στην Πάτρα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Πώς βρέθηκε νεκρή η 17χρονη στην Πάτρα


Πώς βρέθηκε νεκρή η 17χρονη στην ΠάτραΟι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Μέσα στο σπίτι του στο χωριό Γλάστρα, στην Κλειτορία Αχαΐας, ένα 17χρονο κορίτσι αυτοπυροβολήθηκε σήμερα με κυνηγετική καραμπίνα στο στήθος και κατέληξε καθ οδόν προς το νοσοκομείο Τρίπολης.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, την ανήλικη εντόπισε οικείο της πρόσωπο καθώς άκουσε τον πυροβολισμό και μπήκε στο σπίτι προκειμένου να διαπιστώσει τι έχει συμβεί, όπου και τη βρήκε βαρύτατα τραυματισμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το απόγευμα η 17χρονη βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια, μαζί δύο συγγενικά της πρόσωπα. Κάποια στιγμή, τα συγγενικά πρόσωπα της κοπέλας άκουσαν πυροβολισμό μέσα από το δωμάτιο που βρισκόταν.
Μπαίνοντας στο δωμάτιο, είδαν αιμόφυρτη την 17χρονη και αμέσως μετά ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Στη συνέχεια το κορίτσι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πλέον οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Στο μεταξύ, αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν έρευνα στο δωμάτιο που βρισκόταν η 17χρονη, ενώ θα εξετάσουν και το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο. news.gr