Ολυμπιακός: Έτσι φεύγει ο Οφόε (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ολυμπιακός: Έτσι φεύγει ο Οφόε (photos)

Ολυμπιακός: Έτσι φεύγει ο Οφόε (photos)Μόνο με πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά τον Ολυμπιακό θα αποχωρήσει από τον Πειραιά ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε.

Ο Βέλγος μέσος αποτέλεσε την καλύτερη μεταγραφική κίνηση των «ερυθρόλευκων» το καλοκαίρι, βάσει της αγωνιστικής του παρουσίας στους πρώτους μήνες της παρουσίας του στο Λιμάνι, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η πρώτη άσχημη στιγμή για τον Οτζίτζα Οφόε ήταν μόλις αποχώρησε από την ομάδα ο Μπέσνικ Χάσι, ο άνθρωπος που είχε εισηγηθεί με ιδιαίτερη θέρμη την απόκτησή του από την Λέγκια Βαρσοβίας. Ακολούθησε ληστεία από αγνώστους στο σπίτι του, κάτι που επηρέασε σημαντικά και την οικογένειά του, η οποία αναχώρησε για το Βέλγιο.

Αυτά τα δύο περιστατικά έφεραν και την πτώση στην απόδοση του Βέλγου ποδοσφαιριστή, ο οποίος δείχνει παράλληλα και τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Real», οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίζονται τόσο αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν, όπως ήταν πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάτσουν στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Οτζίτζα Οφόε, αρκεί η πρόταση που θα έρθει να τους ικανοποιεί οικονομικά. Μάλιστα, προ ημερών, στην Πορτογαλία υπήρξε δημοσίευμα πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται πραγματικά για την απόκτησή του και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση. Βέβαια, τα «Λιοντάρια» δεν είναι η μοναδική ομάδα του εξωτερικού που ενδιαφέρεται για τον παίκτη. onsports.gr