Όχι από τον ΠΑΟΚ σε αγορά Χατζισαφί έναντι 600.000 ευρώ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Όχι από τον ΠΑΟΚ σε αγορά Χατζισαφί έναντι 600.000 ευρώ

Όχι από τον ΠΑΟΚ σε αγορά Χατζισαφί έναντι 600.000 ευρώΣύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο μάνατζερ του Χατζισαφί πρότεινε τον πελάτη του στον ΠΑΟΚ για αγορά έναντι 600.000 ευρώ, με την απάντηση να είναι αρνητική.
Ο Εχσάν Χατζισαφί είναι το πιο καυτό όνομα αυτή την στιγμή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Ιρανός μπακ μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας με τον Ολυμπιακό πρωτίστως, και τον ΠΑΟΚ να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. 


Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή ότι με αφορμή την λύση της συνεργασίας του Μασούντ με τους «κυανέρυθρους», θα υπήρχαν εξελίξεις και για τον έτερο Ιρανό της παρέας με τον μάνατζερ του, τον γνωστό πλέον σε μας Ρέζα Φαζέλι να ασχολείται προσωπικά για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του πελάτη του.

Στον Πανιώνιο γνωρίζουν καλά ότι ο Χατζισαφί δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης και το νέο έτος και έχουν ενοχληθεί τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον. Ο Φαζέλι έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές με τις δύο ομάδες και αφού αρχικά βρέθηκε στο Καραϊσκάκη όπου και είχε επαφές με τους «ερυθρόλευκους», στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στον Δικέφαλο του Βορρά πρότεινε τον πελάτη του έναντι ενός ποσού που έφτανε τις 600.000 ευρώ για την αγορά του από τους Νεοσμυρνιώτες, αλλά η απάντηση που πήρε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήταν αρνητική. 

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Χατζισαφί, ένα επιθετικό μπακ ο οποίος μάλιστα εκτελεί και τα στημένα και τον έχουν στην λίστα τους, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση παρά τα όσα έχουν γραφτεί. Το γεγονός ότι αρνήθηκαν την πρώτη προσέγγιση, την οποία σας αποκαλύπτει το gazzetta.gr, δεν σημαίνει ότι ο παίκτης δεν είναι στην λίστα τους και ότι δεν πρόκειται κάποια στιγμή να ασχοληθούν ακόμα πιο σοβαρά με την περίπτωσή του.

Αυτό όμως απέχει πολύ από το επίσημη πρόταση η οποία μάλιστα έχει γίνει και αποδεκτή από τον Πανιώνιο. Με τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, αφού θέλει να τον αποκτήσει και είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό πάνω των 500.000 ευρώ που μπορεί να φτάσει και τις 600.000 ευρώ.

Το πρόβλημα για τους Πειραιώτες είναι ότι δεν έχουν θέση ξένου, αφού ακόμα ο Εμενίκε δεν έχει βρει ομάδα για να αποχωρήσει. Βέβαια, κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ ήθελαν τον Ολυμπιακό να καταθέτει πρόταση με στόχο να κλείσει τον παίκτη και να επισημοποιήσει την μεταγραφή μόλις λυθεί η συνεργασία με τον Εμενίκε.      

Πηγή: gazzetta.gr