Κλίνει προς παραμονή ο Οτζίτζα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Κλίνει προς παραμονή ο Οτζίτζα

Κλίνει προς παραμονή ο ΟτζίτζαΑισιόδοξα είναι τα μηνύματα όσον αφορά την υπόθεση του Οτζίτζα Οφόε, καθώς ο Βέλγος επέστρεψε στην Αθήνα με την οικογένειά του. Τι στάση θα τηρήσει ο Ολυμπιακός, «επιστρέφει» η Πόρτο.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μεταξύ των οποίων και ο Οτζίτζα Οφόε.

Ο Βέλγος χαφ γύρισε από το Βέλγιο στην Αθήνα με την οικογένειά του, τη γυναίκα και το παιδί του, και φέρεται να είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.


Αυτό τουλάχιστον αντιλήφθηκαν χθες οι περισσότεροι στου Ρέντη. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει η στάση των Πειραιωτών στο θέμα του 28χρονου μέσου, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Πόρτο, της Σπόρτινγκ και της Γαλατασαράι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει ότι δεν θα τον παραχωρήσουν, ώστε να βοηθήσει την ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν και αναγνωρίζουν το γεγονός πως πρόκειται για έναν ξεχωριστό ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη στιγμή ο Οφόε φαίνεται πως τείνει στην παραμονή του στην ομάδα, αν δεν υπάρχουν νέα δεδομένα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, καθώς ο Τάκης Λεμονής θα υπολογίζει έναν παίκτη. sport-fm.gr