Ισραηλινοί πυροβολούν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ισραηλινοί πυροβολούν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά (video)

Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Παρασκευή, , ένας από αυτούς είχε επιτεθεί σε αξιωματικό, το απόγευμα μετά από συγκρούσεις με ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας , σύμφωνα με παλαιστίνιους αξιωματούχους.
Ένας Παλαιστίνιος ονόματι Mohammed Aqal, 29 ετών , σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής επιτέθηκε σε  Ισραηλινό Αξιωματικό της συνοριακής αστυνομίας..
Τη στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν και «εξουδετερώνουν» έναν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά, ο οποίος κινείται προς το μέρος τους, κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους παριστάμενους στη Ραμάλα.
Νωρίτερα, ο ίδιος άνδρας είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι έναν Ισραηλινό αστυνομικό, ενώ στόχος του ήταν να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά και να σκοτώσει ακόμη περισσότερους Ισραηλινούς.
Ο Aqal μαχαίρωσε και τραυμάτισε τον ισραηλινό αξιωματικό,  ενώ παρατήρησαν ότι φορούσε κάτι που φαινόταν να ήταν σαν ζώνη αυτοκτονίας, τον  πυροβόλησαν, φοβούμενοι ότι θα τη πυροδοτούσε, είπε η αστυνομία.
Η Hadashot ανέφερε ότι η ζώνη αυτοκτονίας ήταν μοντέλο που δεν περιείχε πραγματικές εκρηκτικές ύλες.