Γιασικεβίτσιους: «Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα ο Σπανούλης!» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Γιασικεβίτσιους: «Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα ο Σπανούλης!»

Γιασικεβίτσιους: «Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα ο Σπανούλης!»Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε πως τα συναισθήματα είναι απίστευτα μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη.
Τα εύσημα στους πάικτες του έδωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη.
«Είναι απίστευτα τα συναισθήματα για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε συνέχεια χαρακτήρα. Κάποιες φορές δεν παίζουμε έξυπνο μπάσκετ, αλλά νομίζω πως είμαστε όλοι στην ίδια κατεύθυνση. Και αυτό είναι το σημαντικό σε μία ομάδα, να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι υπάρχουν μεγάλοι στόχοι και πρέπει να θυσιαστούν. Τα εύσημα πάνε σε εκείνους.
Ξέραμε ότι δεν θα είναι εφικτό να νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε ένα επιθετικό παιχνίδι και έπρεπε να υπομείνουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα τρίποντα κι ευτυχώς γυρίσαμε το ματς για τη νίκη»
Ο Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Σπανούλης ποτέ δεν έχει μαζέψει περισσότερους από 7 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κόντρα στη Ζαλγκίρις όταν στον πάγκο της είναι ο Σάρας. «Είναι απίστευτος παίκτης. Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα» ανέφερε αστειευόμενος.