Galaxy Note 8: Κάποια μοντέλα δεν ανοίγουν ποτέ αν η μπαταρία φτάσει στο 0% - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Galaxy Note 8: Κάποια μοντέλα δεν ανοίγουν ποτέ αν η μπαταρία φτάσει στο 0%

Galaxy-Note-8-revealed-2Το Galaxy Note 8 είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη πρόταση της Samsung στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων. Πρόκειται για ένα κορυφαίο smartphone με τρομερή ισχύ, όμορφο edge-to-edge σχεδιασμό και δυνατότητες που μόνο εκείνο μπορεί να προσφέρει στην αγορά, όπως είναι για παράδειγμα το S-Pen.



Μετά το φιάσκο της προηγούμενης χρονιάς με την παγκόσμια ανάκληση του Galaxy Note 7 λόγω προβληματικής μπαταρίας, η Sammie έκανε ό,τι μπορούσε για να παρουσιάσει στο κοινό μια αξιόπιστη, ποιοτική και πάνω από όλα ασφαλή συσκευή. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν υπάρξει θέματα με Note 8 κινητά που αναφλέγονται, ούτε βέβαια με τα Galaxy S8 / S8+. Όμως, τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο μια σειρά από αναφορές που σχετίζονται με την μπαταρία του νεότερου Note εκπροσώπου και προκαλούν μόνιμη, μοιραία βλάβη στο τηλέφωνο.
galaxy note 8 orchid grey
Συγκεκριμένα, υπάρχουν παράπονα από ενοχλημένους κατόχους Galaxy Note 8 πως οι συσκευές τους δεν φόρτιζαν και δεν άνοιγαν με κανέναν τρόπο από την στιγμή που η μπαταρία έφτανε στο “νεκρό” σημείο του 0%. Τα κινητά ήταν αδύνατο να ενεργοποιηθούν, με αποτέλεσμα να αχρηστεύονται. Όσοι βίωσαν αυτή την… εμπειρία, επικοινώνησαν με την Samsung η οποία αντικατέστησε το ελαττωματικό μοντέλο με ένα άλλο. Ο κατασκευαστής είναι ενήμερος για την σοβαρή προαναφερθείσα δυσλειτουργία και την διερευνά.

Να σημειωθεί πως οι χρήστες των οποίων τα Note 8 έσβησαν μόνιμα μετά την αποφόρτιση της μπαταρίας τους προσπάθησαν να φορτίσουν τα κινητά με διαφορετικά καλώδια ή φορτιστές αλλά όποιος τρόπος και αν δοκιμάστηκε εκείνα δεν συνεργάστηκαν, όπως προαναφέρθηκε. Ας ελπίσουμε πως το θέμα θα αφορά το software των νέων Note ναυαρχίδων διότι σε διαφορετική περίπτωση, αν η κατάσταση κλιμακωθεί, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να ήταν καταστροφικά.