Φωτογραφίες: Το δείπνο του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Φωτογραφίες: Το δείπνο του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ


Φωτογραφίες: Το δείπνο του Μελισσανίδη στην ΑΕΚΟ Δημήτρης Μελισσανίδης παρέθεσε το χριστουγεννιάτικο δείπνο σε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ενωσης

Η απόφαση είχε ληφθεί πριν ένα 10ήμερο και δεν θα μπορούσε να αναβληθεί κάτι, φυσικά, επειδή στο τελευταίο ματς δεν ήρθε η νίκη. Ο "Τίγρης" παρέθεσε στο εστιατόριο Sea Spice της Γλυφάδας χριστουγεννιάτικο δείπνο στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο καθώς και το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, μαζί φυσικά με τις συζύγους και τις συντρόφους τους.


Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς με τη σύζυγό του Μπέγκα, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας της ΑΕΚ Παντελής Νικολάου με τη σύζυγό του Ελένη, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος με τη σύζυγό του Χριστίνα, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Ποδοσφαιρικού Τμήματος Βασίλης Δημητριάδης με τη σύζυγό του Νίκη και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα.
Το ραντεβού ήταν για τις 21:30 και στο προεδρικό τραπέζι ήταν οι Μελισσανίδης, Ασλανίδης, Λυσάνδρου, Μπάγεβιτς και Νικολάου ενώ στο δεύτερο ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Βασίλη Δημητριάδη. Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό, εξαιρετικό από την αρχή ως το τέλος, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν τα ψαρικά που ήταν κυρίως στο μενού, περνώντας μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη και οικογενειακή βραδιά, ενώ ο Μελισσανίδης κάποια στιγμή πέρασε από όλα τα τραπέζια έχοντας τετ α τετ με πολλούς ποδοσφαιριστές και φυσικά με τον Χιμένεθ. 























 Πηγή: gazzetta.gr