Εκτός Nomads η Δήμητρα Φραντζή -Ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Εκτός Nomads η Δήμητρα Φραντζή -Ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή [βίντεο]

Εκτός Nomads η Δήμητρα Φραντζή -Ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή [βίντεο]Εκτός Nomads βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης, η Δήμητρα Φραντζή.

Συγκεκριμένα, η ίδια μονομάχησε με την Αποστολία Ζώη, καθώς το κοινό αποφάσισε να «σώσει» τον Γιώργο Μαυρίδη, με αποτέλεσμα η αθλήτρια στίβου να χάσει στα αγωνίσματα.

Οι δύο διαγωνιζόμενες πήραν μέρος σε δύο αγωνίσματα... τον γνωστό στύλο αντοχής και το έπταθλο, με αποτέλεσμα η Αποστολία Ζωή να νικήσει και στα δύο και να εξασφαλίσει την παραμονή της στον ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω πολύ έντονα συναισθήματα μετά την μονομαχία… Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα στην παραλία και νευρίασα με τον εαυτό μου γιατί έκανα ένα τεράστιο λάθος στην κονταρομαχία. Κράτησα λάθος το κοντάρι και αυτό με εμπόδισε από το να πάμε στον λαβύρινθο και να διεκδικήσω την θέση μου», ανέφερε η Δήμητρα και πρόσθεσε: «ευχαριστώ όσους με στήριξαν και με κράτησαν στο παιχνίδι, λυπάμαι αν τους έχω απογοητεύσει… Αποχωρώ όπως ξεκίνησα, με το μπλουζάκι των Ωκεανών, ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι σ’ αυτή την ομάδα. Έχω μόνο καλά να θυμάμαι!».

Η όμορφη γυμνάστρια δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά θα μεταβεί στην βίλα, όπως και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ώστε να είναι παρούσα στον τελικό της ερχόμενης Πέμπτης, ενώ το κοινό κλήθηκε να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη για να τον προστατεύσει από τις επικείμενες απανωτές αποχωρήσεις, την Κυριακή και την Δευτέρα.

Δείτε όσα είπε η Δήμητρα κατά την αποχώρησή της: iefimerida.gr

iefimerida.gr