Ακόμα μία διαρροή επιβεβαιώνει το design του Samsung Galaxy S9 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ακόμα μία διαρροή επιβεβαιώνει το design του Samsung Galaxy S9

Ακόμα μία διαρροή επιβεβαιώνει το design του Samsung Galaxy S9Μετά τις διαρροές των Olixar και MobileFun, ήρθε και η σειρά μίας ακόμη εταιρείας κατασκευής προστατευτικών θηκών (Ghostek) να διαρρεύσει το design του Galaxy S9.
Η συχνότητα, αλλά και το χρονικό σημείο των διαρροών μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται να δούμε τη νέα σειρά Galaxy S της Samsung σύντομα, και το πιθανότερο είναι πως κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί στα πλαίσια του Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με τις εικόνες που διέρρευσαν, το Galaxy S9 (όπως και το μεγαλύτερο Galaxy S9+ που θα διαθέτει όμως διπλή, κύρια κάμερα) θα διατηρήσει ως επί το πλείστον το design της προηγούμενης γενιάς, και την Infinity Display με την αναλογία 18.5:9 που γνωρίζαμε.

Τα περιθώρια, πάνω και κάτω από την οθόνη μοιάζουν να έχουν ελαφρώς μικρύνει ενώ από ότι φαίνεται διατηρείται το πλήκτρο Bixby που ενεργοποιεί τη ψηφιακή βοηθό της εταιρείας.
Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται σε ορθολογική –επιτέλους- θέση κάτω από τον φακό της κάμερας ενώ επιπλέον παρατηρούμε και την υποδοχή 3.5mm να βρίσκεται δίπλα στην USB Type-C.

Δημοσιευμένη Εικόνα