Τρόμος στη Μελβούρνη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς -Πολλοί τραυματίες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Τρόμος στη Μελβούρνη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς -Πολλοί τραυματίες

Τρόμος στη Μελβούρνη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς -Πολλοί τραυματίεςOχημα έπεσε πάνω σε πεζούς πριν λίγη ώρα σε κεντρικό δρόμο της Μελβούρνης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυστραλιανή Ηerald Sun, 19 άτομα τραυματίστηκαν όταν άγνωστος άνδρας τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του κοντά στον σταθμό Φλίντες της Μελβούρνης.
Μετά από μία καταδίωξη από τις αρχές, ο δράστης συνελήφθη, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί.
Η αστυνομία της Βικτόρια δήλωσε: «Η αστυνομία παρακολουθεί επί του παρόντος ένα περιστατικό στην οδό Φλίντερς ανάμεσα στους δρόμους Ελισάβετ και Σουάνστον, όπου ένα όχημα έχει συγκρουστεί με πολλούς πεζούς. Η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου».
Σύμφωνα με την Guardian ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχει κι ένα κοριτσάκι.
«Ακούσαμε ένα θόρυβο και είδαμε αυτό το λευκό αυτοκίνητο να παρασύρει τους πάντες» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στον τοπικό σταθμό 3AW.
Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Sky News είπε ότι το όχημα δεν φάνηκε να φρενάρει πριν πέσει πάνω στους πεζούς. Οπως είπε ο ίδιος το όχημα ήταν ένα λευκό SUV. 
Μια άλλη γυναίκα που δουλεύει σε κοντινό κατάστημα, μιλώντας στο σταθμό 3AW, είπε ότι άκουσε φωνές πριν δει ανθρώπους να τρέχουν παντού και προς πάσα κατεύθυνση. 
iefimerida.gr