Θρήνος για την Ηλιάννα Σταμαδιάνου: Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Θρήνος για την Ηλιάννα Σταμαδιάνου: Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας

Τραγικός επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης της άτυχης Ηλιάννας Σταμαδιάνου από την Λακωνία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου ψαράς εντόπισε στην παραλία Τηγάνια ή Γλυφάδα κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας , το λευκό αυτοκίνητο της άτυχης Ηλιάννας σκεπασμένο με φύκια. Στη θέση του οδηγού η σορός της 26χρονης από τον Ασωπό Λακωνίας.

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας
upl5a3cb6a9940d1
Η οικογένεια της 26χρονης από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει έντονους φόβους, καθώς η Ηλιάννα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
upl5a3cb6b719b5e
Εκτιμάται ότι η άτυχη γυναίκα έφυγε με ταχύτητα από τον επαρχιακό δρόμο Ασωπού – Ελαίας και έπεσε σε γκρεμό ύψους δεκαεπτά μέτρων με αποτέλεσμα να πέσει στην παραλία. Επάνω στον δρόμο μέχρι τον γκρεμό, υπάρχει ένα πλάτωμα μήκους δεκαέξι μέτρων γεμάτο θάμνους. Σύμφωνα με τις Αρχές σε περίπτωση εκτροπής, το πλάτωμα θα είχε ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου με την ΕΛ.ΑΣ να θεωρεί πιο πιθανή την εκδοχή αυτοχειρίας.

Η σορός της κοπέλας μετά τον απεγκλωβισμό της, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Κορίνθου, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή της αρμόδιας Υπηρεσίας Ναυπλίου.

Η Ηλιάννα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε χαθεί με το αυτοκίνητο της τα ξημερώματα της 14ης Δεκεμβρίου μετά από ερωτική απογοήτευση, σύμφωνα με πληροφορίες από το «Φως του Τούνελ». Για την Ηλιάννα είχε εκδοθεί και Silver Alert κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.
aaaa 3
«Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ»

«Οι προσπάθειες εντοπισμού σταματούν εδώ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ’θελαμε. Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας. Η Αστυνομία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση». Με αυτά τα λόγια της φίλης της Ηλιάννας, Χριστίνας Λαμπούση, ενημέρωσε για το θάνατο της 26χρονης τους φίλους της άτυχης κοπέλας στη σελίδα της Ομάδας Αναζήτησής της που είχε δημιουργηθεί στο instagram.

Πηγή