Έγκλημα στην Κρήτη: Δεν ήρθε στην κηδεία του πατέρα της – Τι λέει για το φονικό η κόρη του θύματος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Έγκλημα στην Κρήτη: Δεν ήρθε στην κηδεία του πατέρα της – Τι λέει για το φονικό η κόρη του θύματος

Η κόρη του θύματος και αδελφή του δράστη ζει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό. Τι λέει για το έγκλημα που συγκλόνισε την Κρήτη.

Συγκλονισμένη και χωρίς να έχει πιστέψει ακόμα αυτό που συνέβη, εμφανίζεται η κόρη του 61χρονου Νίκου Σάλιαρη ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του το βράδυ των Χριστουγέννων στην περιοχή της Φορτέτσας.

Η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο ekriti.gr δηλώνει ότι «Η μητέρα μου κι εγώ μάθαμε τι συνέβη από τις ειδήσεις, αρκετές ώρες μετά. Δεν μας ενημέρωσε ούτε η Αστυνομία ούτε κανείς».

Η ίδια, δεν κατάφερε σήμερα να βρίσκεται στην κηδεία του πατέρα της καθώς όπως λέει «αν είχα ενημερωθεί νωρίτερα, θα προλάβαινα να βρω εισιτήρια», κάτι που δεν έγινε τώρα και γι’αυτό το λόγο δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της.

Για την ώρα δεν επιθυμεί να πει κάτι άλλο καθώς ούτε εκείνη αλλά ούτε και η μητέρα της έχουν πλήρη εικόνα για τα όσα έγιναν.

Πηγή: ekriti