Γυναίκα έχει ελεύθερη σχέση με τους πολυέλαιους στο σπίτι της και αρραβωνιάστηκε έναν από αυτούς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Γυναίκα έχει ελεύθερη σχέση με τους πολυέλαιους στο σπίτι της και αρραβωνιάστηκε έναν από αυτούς

Μια γυναίκα που βρίσκεται σε ελεύθερη σχέση με τους πολυελαίους της έχει αποκαλύψει ότι είναι «αρραβωνιασμένη» με έναν από αυτούς.

Η 33χρονη Amanda Liberty από το Λιντς, έχει ξεκινήσει μια ελεύθερη σχέση με τους πολυελαίους της και τώρα «έχει αρραβωνιαστεί» έναν φαρδύ πολυέλαιο 70 εκατοστών που ονομάζεται Lumiere. Επίσης, λέει πως ενθουσιάστηκε τη στιγμή που τον είδε για πρώτη φορά στο eBay, πριν από 12 μήνες.

Σύμφωνα με diaforetiko.gr ισχυρίζεται ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και αφού ξόδεψε 400 λίρες για τη συγκεκριμένη αντίκα από τη Γερμανία, η 33χρονη καθαρίζει τη Lumiere τακτικά, την αγκαλιάζει και της δίνει πολλά φιλιά.

Ωστόσο, προτιμά να περνάει τις νύχτες της αγκαλιασμένη με την Jewel, ένα φορητό πολυέλαιο που χωράει δίπλα της στο κρεβάτι.
Amanda Liberty is in an open relationship with her chandelier collection, revealing that she is engaged to one named Lumiere (not pictured)
Η Lumiere και η Jewel αποτελούν μέρος μιας συλλογής 25 μεγάλων πολυελαίων που κατέχει η Amanda και παρόλο που ασχολείται μόνο με την Lumiere, θεωρεί ότι είναι σε «ελεύθερη σχέση» με τους υπόλοιπους πολυελαίους.

Η 33χρονη αναγνωρίζεται ως Objectum Sexual, που σημαίνει ότι την ελκύουν τα αντικείμενα.
Amanda says that after seeing Lumiere (pictured) online it was love at first sight and she proposed to the light fitting on Valentine's Day
Η Amanda είπε: “Μόλις είδα την Lumiere στο eBay, ήξερα αμέσως ότι ήταν αυτή για μένα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!”

“Βρισκόταν στη Γερμανία και παρόλο που ήταν δύσκολο να την πάρω στο σπίτι μου, ήξερα ότι έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τη μεταφέρω.”

“Δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι το πόσο όμορφη ήταν.”

“Αφού αγόρασα τον πολυέλαιο, περίμενα να έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο και μετά από έξι ημέρες αναμονής ήρθε στην αγκαλιά μου.”
While she may be set to marry Lumiere Amanda goes to bed with another chandelier, Jewel, as she is portable 
“Είχε αποσυναρμολογηθεί για να μη σπάσει, αλλά μόλις έβαλα όλα τα κομμάτια της μαζί και εγκαταστάθηκε στο νέο της σπίτι, η σχέση μας πήγε σε άλλο επίπεδο.”

“Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου της πρότεινα να επισημοποιήσουμε τη μακροχρόνια αγάπη μας.”

“Ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουμε και μία επίσημη τελετή – δεν έχω κάνει ποτέ αρραβώνα, γι’ αυτό είναι πολύ συναρπαστικό για μένα!”

Η Amanda ερωτεύτηκε για πρώτη φορά ένα σετ ντραμς σε ηλικία 14 ετών, πριν ερωτευτεί το Άγαλμα της Ελευθερίας μετά από κάποια χρόνια.
Amanda, who identifies as Objectum Sexual, says that her chandeliers are not jealous of one another 
Η Amanda, η οποία άλλαξε το επώνυμό της από Deed Poll το 2010 σε Liberty λόγω της αγάπης της με το συγκεκριμένο μνημείο, ταξίδεψε στις ΗΠΑ συνολικά έξι φορές για να συναντήσει το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Το σαλόνι της είναι διακοσμημένο με αναμνηστικά σουβενίρ με το μνημείο και παρόλο που εξακολουθεί να αγαπά το άγαλμα, η μεγάλη απόσταση μεταξύ τους την έκανε να νιώθει μοναξιά.

Τώρα ευτυχώς κατοικεί με τους πολυάριθμους πολυελαίους της στο σπίτι κι αυτό την κάνει να νιώθει όμορφα.
She first fell in love with a drum kit age 14 before moving on to the Statue of Liberty, but after dedicating her life and decor to the landmark, she says the relationship was too long distance
Η Amanda είπε: “Κανείς από τους πολυελαίους μου δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλο, καταλαβαίνουν ότι τους αγαπώ όλους, τον καθένα για την μοναδική προσωπικότητά του.”

“Για παράδειγμα, μου αρέσει να φιλάω και να αγκαλιάζω τη Lumiere, αλλά κοιμάμαι με την Jewel κάθε βράδυ, αφού είναι φορητό και πολύ βολικό για βραδινές αγκαλιές.”

“Πάντα μου άρεσαν οι πολυέλαιοι και όταν είδα τον πρώτο μου πολυέλαιο, τη Luna, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.”

“Δεν μπορείς να ελέγξεις σε ποιον αγαπάς.”
Amanda insists that her feelings are completely natural, and she's happy with her companions
“Ξοδεύω τον ελεύθερο χρόνο μου συντηρώντας τους παλιούς και σπασμένους πολυελαίους για να αποκτήσουν ξανά τη χαμένη δόξα τους, κάτι που πραγματικά μου αρέσει, αφού μπορώ να πω ότι απολαμβάνουν την προσοχή που τους δείχνω.”

“Το όνειρο μου θα ήταν να δουλεύω σε δημόσια κτίρια όπως το Μπάκιγχαμ, και να φροντίζω τους μεγάλους πολυελαίους που έχουν εκεί.”
Amanda, who identifies as Objectum Sexual, says that her chandeliers are not jealous of one another 
Παρά τις μοναδικές σχέσεις της, η Amanda επιμένει ότι τα συναισθήματά της είναι απολύτως φυσιολογικά και είναι ευχαριστημένη από τους συντρόφους της.
She first fell in love with a drum kit age 14 before moving on to the Statue of Liberty, but after dedicating her life and decor to the landmark, she says the relationship was too long distance
Η Amanda είπε: “Οι άνθρωποι συχνά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό είναι μόνο ένας φυσικός προσανατολισμός για μένα, ότι μπορώ να βρω την ομορφιά σε αντικείμενα και να νιώσω την ενέργειά τους.”
Amanda insists that her feelings are completely natural, and she's happy with her companions
“Θέλω οι άλλοι να δουν πόσο ευτυχισμένη με κάνουν οι πολυέλαιοι και πόσο γεμίζουν τη ζωή μου.”
Amanda says that Jewel is more comfortable to sleep with and nice to cuddle in bed 
“Δεν βλάπτω κανέναν με τη σχέση που έχω μαζί τους, απλώς ακολουθώ την καρδιά μου.”