Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων του «δράκου» των Αμπελοκήπων - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων του «δράκου» των Αμπελοκήπων

Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων του «δράκου» των ΑμπελοκήπωνΤις δραματικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του 25χρονου βιαστή των Αμπελοκήπων περιγράφουν στις καταθέσεις τους οι γυναίκες που έπεσαν θύματά του και φέρνει στη δημοσιότητα κατ’ αποκλειστικότητα το CNN Greece.
Μέσα από τα όσα είπαν τα θύματα στην αστυνομία, αποκαλύπτεται και ο τρόπος δράσης του 25χρονου, που προφυλακίστηκε μετά από απόφαση του ανακριτή. 


Για ευνόητους λόγους το CNN Greece παραλείπει από τις καταθέσεις τις λεπτομέρειες των πράξεων που περιγράφουν οι γυναίκες και περιλαμβάνονται στη δικογραφία. 
«.....Στις 25/11/2017 γυρνούσα από το γυμναστήριο στο οποίο είχα πάει και το οποίο βρίσκεται στον Πύργο Αθηνών επί της οδού Λ. Μεσογείων και κατευθυνόμουν προς την οικία μου, η οποία βρίσκεται στην οδό Κ... Ενώ βρισκόμουν στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένω, με προσέγγισε από πίσω ένας άνδρας περίπου 25 ως 30 ετών, με ύψος περίπου 1.70 γεροδεμένος με κοντά μαλλιά και χωρίς γένια, καθώς το χρώμα του προσώπου του ήταν λευκό, με έπιασε από πίσω και μου έβγαλε με βία το κολάν και το εσώρουχο που φορούσα ως το ύψος των γονάτων μου. Στη συνέχεια με έριξε κάτω στο έδαφος και ανέβηκε επάνω μου. Εγώ προσπάθησα να τον αποτρέψω σπρώχνοντάς τον με τα πόδια μου και άρχισα να φωνάζω βοήθεια. Αυτός παρέμεινε ατάραχος και με το δεξί χέρι προσπάθησε να βγάλει τελείως το κολάν και το εσώρουχό μου ενώ παράλληλα άρχισε να (..................). Εκείνη τη στιγμή ένας ένοικος της πολυκατοικίας ο οποίος μένει στο ισόγειο άκουσε τις φωνές μου και άρχισε να ανοίγει το παντζούρι του παραθύρου του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ο δράστης όταν άκουσε τον θόρυβο με άφησε και άρχισε να τρέχει προς την κάθοδο της Κηφισίας. Όταν έφτασε στη συμβολή με τη Λακωνίας σταμάτησε να τρέχει και έστριψε και εκεί χάθηκαν και τα ίχνη του. Φορούσε μια γκρι φόρμα ένα t-shirt χρώματος μαύρο επάνω μια φούτερ ζακέτα χρώματος γκρι»
Άλλο θύμα καταθέτει .....
«Ο δράστης με πλησίασε από πίσω και τη στιγμή που με έπιασε μου κατέβασε το κολάν και το εσώρουχο και στη συνέχεια με έριξε στο έδαφος. Τη στιγμή εκείνη έπεσα ανάσκελα και ο δράστης βρέθηκε στη δεξιά πλευρά μου κρατώντας τα πόδια μου στον αέρα και ακινητοποιώντας με με το δεξί του αγκώνα και το δεξί του πόδι. Προσπάθησα να φωνάξω και αυτός πήγε να μου κλείσει το στόμα. Στη συνέχεια όταν ήρθε από πάνω μου έβαλα τα χέρια μου στα μάτια του χωρίς όμως να του προκαλέσω κάποια εκδορά και εκείνη τη στιγμή δυο άγνωστα άτομα τα οποία διέρχονταν τυχαία από το σημείο είδαν το συμβάν και έσπευσαν για βοήθεια. Αμέσως ο δράστης στη θέα τους τράπηκε σε φυγή κατευθυνόμενος επί της Αγίας Λαύρας με πορεία προς το κέντρο. Οι εν λόγω κύριοι με βοήθησαν να συνέλθω από το σοκ ενώ ένας από αυτούς έτρεξε προς τη μεριά που έφυγε ο δράστης χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερα να αναγνωρίσω είναι το ύψος του περίπου 1.70 αδύνατος με καστανά μάτια, ακόμα θυμάμαι ότι φορούσε ένα γκρι μαύρο t-shirt και μια αθλητική φόρμα».

Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, καθώς και βίντεο από τη δράση του 25χρονου «δράκου» των Αμπελοκήπων, ο οποίος είχε επιτεθεί  σε επτά κοπέλες μέσα σε ένα μήνα.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΣΤΑΜΟ Αναστάσιο-Θεοδόσιο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 22-2-1992 στην Αθήνα. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του γίνεται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
drakos
Ο 25χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της 18ηςΔεκεμβρίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για βιασμούς κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.

Στην κυνική ομολογία του είχε αναφέρει πως δεν επρόκειτο για βιασμό, αλλά σεξουαλική παρενόχληση. «Για καφρίλα το έκανα. Ξεκίνησε για πλάκα. Δεν ήταν βιασμός, σεξουαλική παρενόχληση ήταν. Μου άρεσαν οι ωραίες γυναίκες και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε ό,τι έκανα», είπε χαρακτηριστικά στην ομολογία του.




Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα από τα θύματά του. Εκτός από τους Αμπελοκήπους είχε χτυπήσει στου Ζωγράφου και στο Σύνταγμα.
Αρχικά αρνιόταν τα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά: «γιατί να επιτεθώ σε γυναίκες έχω κοπέλα. Επίσης έχω μια αδελφή και θα σκότωνε όποιον τολμούσε να την πειράξει».

Το αποκλειστικό βίντεο του CNN Greece με τον "δράκο" των Αμπελοκήπων:

Την υπόθεση χειρίστηκε η γυναίκα διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελόκηπων, η οποία παρατήρησε από την πρώτη στιγμή ότι σε όλες τις επιθέσεις ο δράστης φορούσε λευκά παπούτσια ενώ είχε και ένα ιδιαίτερο βάδισμα. cnn.gr