Ακυρώθηκε πτήση της Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη - Με λεωφορεία η μετάβαση των επιβατών - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ακυρώθηκε πτήση της Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη - Με λεωφορεία η μετάβαση των επιβατών

Ακυρώθηκε πτήση της Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη - Με λεωφορεία η μετάβαση των επιβατώνΜεγάλη ταλαιπωρία περίμενε δεκάδες επιβάτες πτήσης της Ryanair, οι οποίοι θα ταξίδευαν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ένα τέταρτο πριν την απογείωση οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι η πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι η ακύρωση της πτήσης οφείλεται σε εργασίες, που πραγματοποιούνται σε αεροδιαδρόμους του «Μακεδονία».

Πρόκειται για την πτήση FR 1010 με προγραμματισμένη ώρα απογείωσης στις 20:40 της Τρίτης. Με μέριμνα της Ryanair οι επιβάτες της εν λόγω πτήσης θα ταξιδέψουν προς τη Θεσσαλονίκη με τουριστικά λεωφορεία.

Η απόφαση της Ryanair να μην χρησιμοποιήσει τον τροχόδρομο προσαπογειώσεων προκαλεί ερωτήματα για την στάση που θα κρατήσει η εν λόγω εταιρεία μέχρι τον Μάρτιο, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης στον αερολιμένα «Μακεδονία».

ΠΗΓΗ: thestival.gr