Βόλος: Πέθανε 4 μήνες μετά το γάμο της – Η Αποστολία Σταμάτη και η ιστορία της που ραγίζει καρδιές - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Βόλος: Πέθανε 4 μήνες μετά το γάμο της – Η Αποστολία Σταμάτη και η ιστορία της που ραγίζει καρδιές

Δάκρυα για την Αποστολία Σταμάτη που άφησε την τελευταία της πνοή. Τραγική φιγούρα ο αγαπημένος της Τάσος...

Εφυγε από την ζωή η 43χρονη Αποστολία Σταμάτη που είχε συγκινήσει τον Βόλο με τον γάμο της με τον αγαπημένο της Τάσο μέσα στο Νοσοκομείο Βόλου στη διάρκεια νοσηλείας της.

Η 43χρονη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, όπως γνωστοποίησε ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, στην οποία αναφέρει:

«Έφυγε από κοντά μας για το ταξίδι στην αιωνιότητα η Αποστολία Σ. σε ηλικία 43 ετών μετά από ολιγόωρη νοσηλεία στην Α Παθολογική. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας έφυγε από τη ζωή ευτυχισμένη αφού παντρεύτηκε το Τάσο τον άνθρωπο που αγάπησε όσο τίποτε άλλο. Κατάφεραν μετά το γάμο στο τμήμα τον Ιούλη 2017 να πάνε και ταξίδι του μέλιτος μετά την έξοδο της απο το Νοσοκομείο.

Το χάρηκε πολύ ήταν ευτυχισμένη. Δίπλα της όπως πάντα ο σύζυγος της, τα αδέρφια της οι συγγενείς και οι φίλοι της. Καλό ταξίδι στο Παράδεισο Αποστολία Σ.  Συλλυπητήρια στην οικογένεια της από το προσωπικό της ΑΠ».

Ο σύζυγός της, οι οικείοι της, συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτισαν σήμερα Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς, όπου τελέστηκε η κηδεία της.

Η φωτογραφία του γάμου που έκανε το γύρο του διαδικτύου
Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr