Θρήνος για 26χρονο – To σπαρακτικό τελευταίο μήνυμα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Θρήνος για 26χρονο – To σπαρακτικό τελευταίο μήνυμα

Όλα ήταν κανονισμένα ώστε ο 26χρονος David Fisher να βρίσκεται σπίτι του την παραμονή των Χριστουγέννων. Δεν θα γυρίσει όμως ποτέ.

Στο τελευταίο του μήνυμα στα social media o David Fisher είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από τη σκηνή του όπου έκανε κάμπινγκ. «Το να μην έχεις σπίτι δεν έρχεται χωρίς προκλήσεις. Αλλά ένα από τα προνόμια είναι ότι γίνεσαι δημιουργικός στο να βρεις τοποθεσία να κοιμηθείς τη νύχτα». Αυτό ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Ο πατέρας του Mike Fisher με δάκρυα στα μάτια είπε ότι αυτό το μήνυμά του τα συνοψίζει όλα. «Ήταν πραγματικά πνευματώδης. Μπορούσε να γράψει πολύ καλά».
Πέθανε πριν δει τους δικούς του

Ο David ζούσε και εργαζόταν στη λίμνη Wanaka ως ξεναγός. Είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα του Kate Fisher πως θα γυρίσει σπίτι στο Mount Maunganui εγκαίρως για τα Χριστούγεννα. «Αγόρασε εισιτήριο για να γυρίσει. Είχε κλείσει για τις 24. Θα ερχόταν σπίτι την παραμονή των Χριστουγέννων», δήλωσε η μητέρα του Kate.

O David, ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, δεν θα γυρίσει ποτέ. Ήταν στις 15 Δεκεμβρίου που το μεσημέρι προσπάθησε να τραβήξει ένα σκάφος που παρέσυραν τα νερά. Η εθνική ομάδα κατάδυσης της αστυνομίας βρήκε το πτώμα του την επόμενη μέρα. Βρέθηκε κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε.

Η αδερφή του Rochelle δήλωσε ότι άφησε τον κόσμο κάνοντας αυτό που αγαπούσε. Μέσα από τη δουλειά του ως ξεναγός ταξίδεψε σε πολλά μέρη στον κόσμο και γνώρισε πολλούς ανθρώπους. «Ζούσε για το έξω. Ήταν η τέλεια δουλειά. Δεν μπορούν να πουν πολλοί ότι κάνουν μια δουλειά που αγαπούν».

Πηγή: News.com.au