Κέρκυρα: Ξύλο και βρισιές μεταξύ καλεσμένων σε τηλεοπτικό κανάλι (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Κέρκυρα: Ξύλο και βρισιές μεταξύ καλεσμένων σε τηλεοπτικό κανάλι (video)

Μεγάλη ένταση και προπηλακισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξη τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα σε μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας. Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, η ένταση και οι ξυλοδαρμοί άρχισαν λίγα λεπτά πριν την έναρξη της τηλεοπτικής εκπομπής ‘’Λόγος Αντίλογος”, όταν οι συνεργάτες και υποψήφιοι του συνδυασμού ‘’Ανοιχτό Επιμελητήριο’’ επιτέθηκαν σε υποψήφιο του συνδυασμού ‘’Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Συνεργασία”.

Με την παρέμβαση των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Corfu tv ευτυχώς τα επεισόδια δεν επεκτάθηκαν. Το θέμα, όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, δημοσιοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, ο οποίος καταδίκασε τα γεγονότα αυτά.
Μεταξύ άλλων ο κ. Χονδρογιάννης υποστήριξε τα εξής: “Μετά τη χθεσινή απρόκλητη και πισώπλατη επίθεση που δέχτηκε μέλος του Επιμελητηρίου και ο υποψήφιος με την παράταξη μου, κ. Στέφανος Σπάτουλας από υποψήφιους και συνεργάτες του αντίπαλου συνδυασμού, νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω τα μέλη του συνδυασμού μου, καθώς και του συναγωνιζόμενου ψηφοδελτίου, αλλά και τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας, από ανθρώπους που διεκδικούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους ή θέλουν να ηγηθούν κιόλας και ενώ ευαγγελίζονται το νέο και το υγιές, με τις συμπεριφορές και τις ανήθικες ενέργειες τους, απέδειξαν ότι μόνον τη μισαλλοδοξία, το σκοταδισμό και τις πεζοδρομιακές πρακτικές υπηρετούν.

Καταγγέλλουμε την ενέργεια αυτή και θεωρούμε ότι προσβάλλει τον επιχειρηματικό κόσμο της Κέρκυρας, το θεσμό του Επιμελητηρίου και αμαυρώνει την πλέον δημοκρατική διαδικασία που είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα οδηγήσει το θεσμό σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, το οποίο απαιτεί σταθερότητα, οργάνωση ήθος και συνέπεια”.

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του τηλεοπτικού σταθμού:








Πηγή πληροφοριών: corfutvnews.gr