Βίντεο: Ο Αντετοκούνμπο τραγουδάει τον εθνικό ύμνο μαζί με Έλληνες στο Κλίβελαντ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο: Ο Αντετοκούνμπο τραγουδάει τον εθνικό ύμνο μαζί με Έλληνες στο Κλίβελαντ

Βίντεο: Ο Αντετοκούνμπο τραγουδάει τον εθνικό ύμνο μαζί με Έλληνες στο ΚλίβελαντΜετά άλλη μια μαγική εμφάνιση με 40 πόντους κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς

Όπου και αν παίζει είναι σημείο αναφοράς ενώ ειδικά για τους Έλληνες της Αμερικής θεωρείται - και όχι άδικα - κάτι σαν Εθνικός ήρωας. 


Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος και στο Κλίβελαντ γνώρισε την αποθέωση. Αφού πρώτα πέτυχε 40 πόντους απέναντι στους Καβαλίερς, στην συνέχεια βγήκε και πάλι στο γήπεδο όπου τον περίμεναν εκαντοντάδες Έλληνες αποθεώνοντάς τον.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει στην εικόνα που έβλεπε και ρώτησε αν όλοι είναι Έλληνες.  
Και τότε όλοι μαζί με τον Γιάννη ξεκίνησαν να τραγουδάνε τον Εθνικό Ύμνο σε μια στιγμή που είναι δεδομένο πως θα κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Στη συνέχεια ο πάντα χαμογελαστός ηγέτης των Μπακς δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να υπογράφει αυτόγραφα σε μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη του ενώ τράβηξε και ένα βίντεο με όλους μαζί να φωνάζουν «ζήτω η Ελλάς».