Τι ετοιμάζει η Apple μετά το iPhone Χ; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Τι ετοιμάζει η Apple μετά το iPhone Χ;

Τι ετοιμάζει η Apple μετά το iPhone Χ;Πλέον, αφού κυκλοφόρησαν όλες οι συσκευές της Apple για φέτος, ήδη έχουν ξεκινήσει να ανακυκλώνονται φήμες περί του line-up της εταιρείας για την επόμενη χρονιά. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities ανακοίνωσε σήμερα τις προβλέψεις του για τις συσκευές που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία την επόμενη χρονιά.

Όπως μπορείτε να δείτε, όλες φαίνεται να διατηρούν το design του iPhone X, με την bezel-less οθόνη και το -ενοχλητικό για κάποιους- notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Άρα, όπως φαίνεται όλες οι συσκευές iPhone για το 2018 θα έχουν παρόμοια εμφάνιση και κανένα δεν θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων. Επίσης όλες θα υποστηρίζουν το σύστημα TrueDepth.



Ο Kuo αναφέρει ότι τα δύο μοντέλα θα έρθουν με OLED οθόνες με το μικρότερο να έχει ίδιο μέγεθος με το φετινό iPhone X. Το άλλο θα αποτελεί επιλογή για όσους επιθυμούν μεγαλύτερες οθόνες, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 6,5 ίντσες και ανάλυση που θα στοχεύει στα 500 ppi.

Το τρίτο μοντέλο με την LCD οθόνη θα είναι το ενδιάμεσο σε μέγεθος (6,1") και θα αποτελεί το entry-level τηλέφωνο, που θα έχει τιμή από 649 έως 749 δολάρια. Θα έχει χαμηλότερη ανάλυση οθόνης και πιθανόν να έχει περαιτέρω διαφορές στις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιεί, αφού θα είναι σημαντικά φθηνότερο. Αντίστοιχες διαφορές θα υπάρχουν και στα υλικά κατασκευής του.

Καμία πληροφορία από τις παραπάνω δεν έχει εξακριβωθεί, αλλά ο αναλυτής είναι γνωστός για τις εύστοχες προβλέψεις του.