Samsung: αυτά είναι τα Galaxy μοντέλα που αναβαθμίζονται σε Oreo - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Samsung: αυτά είναι τα Galaxy μοντέλα που αναβαθμίζονται σε Oreo

oreoΕπιβεβαιώνοντας την πολιτική της Samsung για όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές αναβαθμισμένες σε Android 8 Oreo, μία λίστα με τα Galaxy smartphones που θα αναβαθμιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα έκανε σήμερα την εμφάνισή της και σύμφωνα με αυτή, τα «τυχερά» μοντέλα είναι τα ακόλουθα:
Δεν περιέχονται κάποιες νέες συσκευές στη λίστα, ενώ επιβεβαιώνεται – όπως σας είχαμε αναφέρει πρώτοι – οτι και το Galaxy S6 θα λάβει Android 8 Oreo. Η αναβάθμιση επίσης θα αφορά και στη σειρά Galaxy Note, από το Note 5 και μετά. Την αναβάθμιση θα τη λάβουν και τα Galaxy A (2018), τα οποία δεν θα λανσαριστούν με το Oreo ενσωματωμένο, αλλά θα λάβουν την αναβάθμιση λίγους μήνες μετά από την κυκλοφορία τους. Ακόμη, από τη λίστα βλέπουμε ότι και τα Galaxy C των τελευταίων 18 μηνών θα λάβουν την αναβάθμιση καθώς και τα Galaxy J7 (2016) και Galaxy J7 (2017).

Οι φήμες θέλουν την διαδικασία της αναβάθμισης να ξεκινά προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, Παρασκευή πιθανώς. Θα σας ενημερώσουμε φυσικά! gr.gizchina.com