Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Νότια Καρολίνα - Ένας σοβαρά τραυματίας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Νότια Καρολίνα - Ένας σοβαρά τραυματίας

Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Νότια Καρολίνα - Ένας σοβαρά τραυματίαςΈνοπλος άνοιξε πυρ σε διπλανό συγκρότημα κατοικιών - Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι

Μεγάλη επιχείρηση για την εξουδετέρωση ενός ενόπλου, ο οποίος άνοιξε πυρ κοντά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, οργάνωσε η αμερικανική αστυνομία, ενώ ένα άτομο φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.


Η διοίκηση του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, στο Spatanburg, ενημέρωσε τους φοιτητές μέσω twitter, ότι δόθηκε εντολή να κλείσει και να αποκλειστεί το campus και στα τέσσερα κτήριά του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα ακριβώς δίπλα στο πανεπιστήμιο, σε σύμπλεγμα κατοικιών και όπως όλα δείχνουν, ένα άτομο έχει τραυματιστεί στο χέρι και σε άλλο σημείο του σώματος και έχει μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος είναι οπλισμένος και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος. Παράλληλα, ζητήθηκε τόσο από τους φοιτητές, όσο και από τους κατοίκους, να παραμείνουν στις οικίες τους και να ενημερώσουν αν διακρίνουν ύποπτες κινήσεις.