Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος - Καπετάνιος του ναυτικού δυστυχήματος στην Αίγινα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος - Καπετάνιος του ναυτικού δυστυχήματος στην Αίγινα

Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος - Καπετάνιος του ναυτικού δυστυχήματος στην ΑίγιναΈφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (16/11/2017) ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, κεντρικό πρόσωπο της ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε πριν από 15 μήνες στην Αίγινα.
Η τραγωδία είχε εκτυλιχθεί στις 16 Αυγούστου 2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πέρδικας και του νησιού Μονής, στην Αίγινα, όταν το ταχύπλοο «Ντουέντε» συγκρούστηκε με το «Αντωνία». Υπενθυμίζεται, ότι τέσσερις από τους επιβάτες του τουριστικού σκάφους, μεταξύ των οποίων ένα κορίτσι 5 ετών με τον πατέρα του, καθώς και ο καπετάνιος σκοτώθηκαν.
aigina3
Ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος ήταν κατηγορούμενος για την πρόκληση του ναυαγίου και το θάνατο του καπετάνιου και των τριών άτυχων επιβατών της λάντζας με την οποία συγκρούστηκε το ταχύπλοο που οδηγούσε.
aigina3
Ο 78χρονος παρέμεινε προφυλακισμένος για ένα χρόνο, ενώ μετά την αποφυλάκισή του νοσηλεύθηκε για μεγάλα διαστήματα καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν στη φυλακή.
Πηγή: saronicmagazine.com