Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν με Σφακιανάκη, κοινωνικό μέρισμα και Στέφανο Χίο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν με Σφακιανάκη, κοινωνικό μέρισμα και Στέφανο Χίο

Απολαυστικοί όπως πάντα, οι Θεσσαλονικείς έδωσαν ρέστα, σε μια εκπομπή που τα είχε όλα.
Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το come back των Ράδιο Αρβύλα. Με τόσο χρόνο από την τελευταία φορά που τους παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας, ήρθαν κεφάτοι και γεμάτοι απολαυστικά θέματα. Δεν έλλειψε φυσικά και ο σχολιασμός της επικαιρότητας με τον μοναδικό τρόπο της εκπομπής.
Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επεφύλασσαν ένα γεμάτο αφιέρωμα στο Νότη Σφακιανάκη, με αφορμή τη δήλωσή του στο Late Night για τη Δέσποινα Βανδή. Ένα αφιέρωμα που περιελάμβανε τα πάντα. Δείτε και θα καταλάβετε:


Από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει το θέμα των ημερών, το κοινωνικό μέρισμα. Οι Ράδιο Αρβύλα στάθηκαν ιδιαίτερα στο διάγγελμα του πρωθυπουργού, αλλά και το σποτ της κυβέρνησης για το θέμα, το οποίο και σατίρισαν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Αγαπημένη φιγούρα των Θεσσαλονικιών, ο Στέφανος Χίος και το θερμόαιμο ταμπεραμέντο του. Δείτε την αντίδρασή του σε δυσκολία επικοινωνίας με τηλεθεατή της εκπομπής.