ΝΒΑ: Ο Γιάνναρος διέλυσε τους Κινγκς! (photos+video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΝΒΑ: Ο Γιάνναρος διέλυσε τους Κινγκς! (photos+video)

ΝΒΑ: Ο Γιάνναρος διέλυσε τους Κινγκς! (photos+video)Ηγετική ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Κινγκς στο Σακραμέντο, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη 112-87 απέναντι στην ομάδα του Κώστα Κουφού που δεν είχε καλό βράδυ.
Ο «Greek Freak» δύο μέρες μετά το επεισόδιο που είχε με τον βοηθό του Τζέισον Κιντ στην Γιούτα, στο περιθώριο του αγώνα με τους Τζαζ, επέστρεψε πιο συγκεντρωμένος από ποτέ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μιλγουόκι στην «μάχη» με τους Κινγκς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν απολαυστικός σημειώνοντας 32 πόντους και έχοντας ακόμα 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη σε μόλις 26 λεπτά, καθώς δεν κρίθηκε απαραίτητο να πάρει μέρος στην τελευταία περίοδο, όπου οι Μπακς είχαν σημαντική διαφορά.

Σημαντική βοήθεια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πρόσφερε ο Έρικ Μπλέντσο με 21 πόντους και ο Κρις Μίντλετον με άλλους 12 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Κώστας Κουφός είχε μόλις 2 πόντους, αλλά 7 κλεψίματα και 1 ασίστ. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους, με τους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τεμπλ με 18 πόντους.

Δείτε…
Τα highlights της νίκης των Μπακς επί των Κινγκς